Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan endre Oil Pan på en F250

Hvis du har en skadet eller ødelagt bunnpanne på Ford F250, kan det føre til at motoren til å lekke olje. Bunnpannen skader er ofte forårsaket av påvirkning fra vei rusk eller off-road kjøring. Med riktig verktøy og god arbeidsplass, kan du installere en ny bunnpanne på egen hånd. Dette vil spare deg for penger som normalt ville bli brukt på arbeidskraft med en profesjonell mekaniker. Du trenger
Socket satt med skralle
Stålbørste
Flat skrutrekker
New bunnpanne
New bunnpanne pakning
trakt
Motor olje
Oil fange pan
Floor jack
Jack står
Stor stykke papp
Vis flere instruksjoner
en

Park lastebilen i et nivå sted. Sett på parkeringsbremsen og sette klosser ved bakhjulene for å hindre at lastebilen ruller. Påse at motoren er slått av.
2

Koble den negative batterikabelen. Jekke opp foran lastebilen og plassere den på bukker. Bruk to bukker, plassere en under hver aksel. |
3

Plasser olje fangsten fat under bunnpannen bunnpluggen. Fjern oljepluggen med riktig størrelse socket eller skiftenøkkel og la oljen renne ned i pannen i ca 10 minutter eller til oljen slutter å dryppe.
4

Flytt olje fangsten pannen og legg en stor stykke papp under bunnpannen området. Dette vil hindre at oljen som er igjen i pannen drypper på bakken.
5

Bruke riktig størrelse socket og skralle og fjern alle boltene som fester bunnpannen på motoren. Sett dem til side. Du vil bruke dem til å feste den nye bunnpannen.
6

Trekk av den gamle bunnpannen. Det vil trolig være på plass når boltene er fjernet. Du kan lirke den av med en flat skrutrekker. Det er en god ide å sjekke innsiden av bunnpannen for rusk fra motoren. Hvis det er stor rusk eller metall skår, har din lastebil betjent av en profesjonell mekaniker.
7

Bruk en stålbørste og en flat skrutrekker, fjerne den gamle pakningen fra bunnpannen anleggsflaten på motoren. Vær forsiktig for ikke å skrape overflaten for hardt og forårsake dype spor. En skadet anleggsflaten vil føre til oljelekkasjer.
8

Rengjør innsiden av den nye bunnpannen. Plasser den nye pakningen på anleggsflaten. Pass på at formen og hull i bunnpannen pakning linje opp nøyaktig med overflaten av bunnpannen.
9

Place bunnpannen og pakning på motoren anleggsflaten og stram boltene. Stram dem jevnt og sikkert i en krysser mønster, men ikke så stramt at pakningen deler. En splittet pakning vil lekke olje. Hvis din nye bunnpanne kom med en tappeplugg, installere det. Hvis ikke, kan du bruke pluggen fra den gamle bunnpannen.
10

Refill motoren med ny olje. Sjekk for lekkasjer med motoren kald først. Deretter starter motoren og la den gå seg varm, igjen se etter lekkasjer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141673.html

Previous:
Next:

Trucks