Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan dekode en Freightliner Semi VIN

The Unofficial DMV Guide beskriver 17-sifret VIN som "en bilens DNA eller fingeravtrykk." Hvert kjøretøy produsert siden 1981 har en, inkludert biler, lastebiler, semier, RVs, motorsykler og ATV av alle merker og modeller. Din Freightliner er VIN inkluderer sin året, merke og modell, informasjon om lastebilens motor størrelse pluss de tilgjengelige alternativene - og inkludert - på bilen da den forlot samlebåndet. VIN inkluderer også et unikt serienummer. Du trenger:
VIN dekoder (online)
Vis flere instruksjoner
en

Se etter Freightliner VIN på dashbordet på førersiden. Se gjennom frontruten for å se det tydelig. Hvis du ikke finner det der, ser på papirene som bill of sale, tittel, forsikring papirer eller registreringskort.
2

Gå til decodethis.com (se lenke i Resources) og kopiere VIN inn i feltet. Trykk på "Decode" og vente på neste side skal vises. Rull ned til de forskjellige kategoriene som er merket "General", "utstyr", "installert" og Valgfritt. "Klikk på hver for informasjon om hvordan Freightliner ble utstyrt da den ble produsert.
3

Naviger til "dekode VIN" referanse på dmv.org (se Ressurser). Angi Freightliner sin VIN inn i feltet og klikk på "Søk". Den neste siden viser et kjøretøy sammendrag med en opsjon på å kjøpe et kjøretøy historie rapport . Du har ingen plikt til å kjøpe den.
4

Gå til VIN-dekoder på VINquery.com (se Ressurser) og skriver inn VIN i rommet til venstre. Klikk på "Go" for å vise året, merke og modell av Freightliner din med opsjoner til å kjøpe mer detaljerte rapporter, som koster fra 50 cent til $ 1,90 per 2010.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141607.html

Previous:
Next:

Trucks