Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan installerer jeg en 1972 Chevy Pickup Heater Kjerne?

En ovn kjerne er en liten, aluminium enhet som gir innsiden av lastebilen din med varme. Hot kjølevæske pumpes gjennom det, genererer varme som blir overført til drosjen når du trekker ovnen spaken. Varmeren kjernen i noen biler kan være svært vanskelig, om ikke umulig, å erstatte uten å ta det til en profesjonell mekaniker. Heldigvis, i en 1972 Chevrolet pickup, er det plassert i en lett-å-komme flekk under panseret, gjør installasjonen en oppgave som den gjennomsnittlige lastebil eier kan oppnå. Du trenger
Flathead skrujern
7/16-inch skralle
Phillips
Bucket
Hansker
Kjølevæske
Vis mer Instruksjoner

1.

La lastebil til å sitte over natten for å sikre at motoren og kjølevæske er helt avkjølt. Du kan dårlig skålde huden din jobber med varm kjølevæske.
2

Åpne panseret og finn varmeapparat kjerne. Det er på baksiden av motorrommet, montert på brannmuren koblet til førerhuset på passasjersiden, med to tynne sorte slangene mellom den og motoren.
3

Løsne og fjern alle bolter kobler varmeren kjernen cover, med skralle og stjerneskrutrekker. Det er fem bolter og to skruer. Legg dem på et trygt sted og huske hvor de kom fra.
4

Plasser bøtte under bilen, rett under varmeren kjernen. Løsne klemmene på slangene koblet til varmeapparatet kjernen, med flat skrutrekker. Trekk slangene ut en av gangen og peke dem i bøtte for å fange kjølevæsken som søl. Legg dem til side, vender opp, for ikke å miste for mye kjølevæske. Huske hvilken slange gikk til topps, og som til bunnen av ovnen kjernen.
5

Trekk varmeren kjernen kupé opp og bort fra førerhuset veggen. Fjern de to skruene på toppen og bunnen av ovnen kjernen og trekk den ut av baksiden av rommet. Sett den til side. Kjølevæske vil helle fra varmeren core, så sørg for å holde den over bøtta. Iført hansker, trekker noe rusk, slik som løv og pinner, ut av kammeret.
6

Sett den nye varmeapparat kjerne på samme sted som den gamle. Erstatte skruer og slanger, stram slangeklemmene og erstatte boltene din fjernet. Fjern radiator hetten og fylle radiatoren til toppen for å kompensere for tapt kjølevæske. Sett på lokket, start opp bilen og se på slanger for å sikre at de ikke lekker. Hvis de er, stram klemmene på slangene enda mer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141594.html

Previous:
Next:

Trucks