Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

2001 Dodge Ram Tilbakekalling

The 2001 Dodge Ram er en full-størrelse pickup med et bredt utvalg av motoralternativer, samt mange valg for førerhus og lastebiler sengeløsninger. Modellen er kjent for sin hurtig respons styring og utmerkede bremser. Mens modellen har vist seg populære, har det vært gjenstand for noen tilbakekallinger. Daimler Chrysler Tire Recall

Den 10. desember 2003 tilbakekalt Daimler Chrysler dekkene på ca 200 Ram 1500-tallet fra 2001 årsmodell. Tilbakekallingen påvirket fire-by-fire lastebiler som fulgte med snøplog forberedelse pakke. Enkelte dekk på disse lastebilene potensielt kom med akseltrykket rangeringer som oversteg belastningsevnen av kjøretøyet. Dette var i strid med Federal Motor Vehicle Safety Standard nummer 120, som dekker dekk og felger for motorvogner enn personbiler. Forhandlere ble bedt om å gi erstatning dekk som passer akseltrykket karakterer.
K & N Fuel Ytelse Kit Recall

15. mars 2006, utstedte K & N Engineering Inc. en husker for nesten 44400 drivstoff ytelse kits. Disse pakkene ble alle produsert mellom 1999 og 2004. Noen av dem ble solgt under merkenavnet Mopar ytelse deler. De ble designet for å være ettermarkedet reservedeler for Dodge lastebiler og SUVer. Delene hadde et konstruksjonselement som tillot en liten del av materialet fra rørveggen til å bli sugd inn i motoren spjeldhus, som forårsaket gassen til å bli sittende fast i åpen stilling. Dette kan føre til utilsiktede akselerasjon av kjøretøyet. K & N tilbudt bileiere et gratis reparasjonssett med instruksjoner.
Daimler Chrysler ABS System Tilbakekalling av batteri

I 2004 var det 1998 til 2003 Dodge Ram emnet en tilbakekalling som involverer mange ulike modeller knyttet til dem utstyrt med en fire hjul anti-bremsesystem som ettermarkedet batterier tendens til å lekke elektrolytt på ABS kontroll modul kontakt. Dette kan svekke kontakten tetting integritet.
Daimler Chrysler Airbag Recall

1997-2001 Dodge pickup lastebil modeller, som inkluderer Ram, var en del av en tilbakekalling utstedt av Daimler Chrysler i 2001 dekker kollisjonsputer. Dette var en stor tilbakekalling, potensielt påvirker over 200.000 biler. Kollisjonsputene 'støydemping materiale inne rattet kan løsne fra dekselet og bolig. Bilene med denne defekten ble produsert på flere ulike montering planter mellom mai og oktober 2000.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141584.html

Previous:
Next:

Trucks