Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan måle Trailer Felger

Oppgradering felgene på tilhengeren din kan forbedre både sitt utseende og ytelse . Før du kan kjøpe nye felger , må du få en nøyaktig måling av den nødvendige felger for tilhengeren. Bare noen få enkle verktøy og tid er nødvendig for å riktig måle trailer for den aktuelle felger . Målet ditt er å bestemme størrelsen på navet og mellom boltene for å sikre at du kjøper trailer felger som vil passe. Du trenger
Målebånd
Vis flere instruksjoner
en

fjerne den eksisterende trailer rim fra den ene siden av tilhengeren og satt til side.
< br > 2

Tell antall festeboltene til stede på navet og notere . De fleste trailer huber er utstyrt med fire til fem festeboltene , men trailere designet for å bære tung last kan ha mer .
3

Mål avstanden mellom sentrum av en bolt og midten av bolt rett over hvis trailer hub har et likt antall bolter . Denne avstanden kombinert med antall bolter i mønsteret vil avgjøre hva trailer felger du trenger.
4

Mål fra midten av en bolt til et punkt midt mellom to tilstøtende bolter hvis du trailer hub har en odde antall bolter . Kombinasjonen av bolten antall og avstand til sentrum av diameteren vil avgjøre hvilke felger passer din trailer .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141583.html

Previous:
Next:

Trucks