Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik gjenoppretter en 1979 Ford F150

Ford startet produksjonen av sine F-serie lastebiler i 1948 med F-1, F-2 og F-3. F-150 ble introdusert i 1975 for å fylle et gap mellom F-100 halvt tonn og heavy duty F-250. Endringene var minimal før 1980 da en aerodynamisk styling ble innført. F serie lastebiler forble den bestselgende bilen i 13 år, outselling alle andre lastebiler og biler. Andre endringer i motorstørrelse og styling fortsatt moderne produksjon. Gjenopprette en Ford F-150 vil kreve å bestemme den spesifikke modellen året og motortype å skape en lastebil som er tro mot den opprinnelige design. Du trenger
deler som trengs
Sted
Verktøy som trengs
Vis flere instruksjoner
Velge en Ford F-150
en

Inspiser kroppen av kjøretøyet fullstendig, inklusive understellet hvis mulig. Se etter bulker, riper, rust og andre reparasjoner som vil være nødvendig for å gjenopprette bilen til sin opprinnelige tilstand. Mange av disse lastebilene ble brukt på landsbygda eller konstruksjon områder så bulker og riper er å være forventet.
2

Start lastebil. Ta en prøvetur hvis mulig. Test alle systemer er mulig fra bremser til radioen for å finne ut hva som må repareres eller erstattes. Få VIN og kjøre en historie rapporten for å avgjøre om en ulykke kan ha forårsaket noen skjulte skader. Still spørsmål om hvordan bilen har blitt brukt, hvordan den har vært lagret, hvilke deler er originale til lastebil og hvilke utskiftninger eller endringer har blitt gjort.
3

Finn en plass stor nok for restaurering. En to-bil garasje størrelse bør gi nok plass til å demontere deler av truck og har fortsatt plass til å arbeide. Fotografere eksteriør og interiøret i bilen fra flere vinkler. Bruk bildene som referanser når det trengs.
Gjenopprette Utvendig
4

Velg en seksjon av lastebilen å demontere først. Ta bilder av demontering å bruke som referanser når lastebilen blir satt sammen igjen. Plasser noen små biter som bolter og skruer i beholdere som tetning. Merk hver container tydelig med plasseringen av elementene.
5

Fjern maling, rust, og avfette den valgte delen av lastebilen. Gjør eventuelle reparasjoner på metall som er nødvendig. En 1979 Ford F-150 lastebil kan ha områder med sprukket metall fra omfattende rust som disse lastebiler kan ha blitt utsatt for elementene. Erstatt alle kroppsdeler som er skadet utover reparasjon.
6

Monter den delen av lastebilen og velg en annen del til å begynne å restaurere. Fortsett slik til hele lastebil eksteriør har blitt reparert.
Gjenopprette Motor og Interiør
7

Bestem bestemt type motoren er installert i Ford F-150. Fastslå om noen deler må byttes ut med deler som er spesifikke for 1979 Ford F-150. Fastslå om noen andre systemer, som for eksempel elektrisk eller eksos, trenger reparasjon eller utskifting. Inspiser bremser tett som de bakre trommer ofte må byttes ut. Pakkene er tilgjengelig med alle de nødvendige delene for å bygge trommer. Finn aktuelle delene som trengs.
8

ut om noen interiør deler eller trim er ikke spesielt for 1979-modellen året av F-150 og erstatte med nøyaktige deler. Installer innvendige overflater i farger som er spesifikke for 1979 årsmodell. Komplette kits er tilgjengelig i de riktige fargene for reupholstering setene.
9

Rengjør innvendig etter alle reparasjoner er fullført. Velg utvendig maling farger som er riktige for 1979 årsmodell. Male bilen. Gå gjennom hele bilen for eventuelle manglende elementer ønsket. Disse kan inkludere en seng liner, verktøykasse eller andre detaljer elementer.
10

Ta et bilde av den ferdige bilen fra samme vinkel som de originale fotografier. Bruk begge settene med bilder når du viser den restaurerte kjøretøy.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141545.html

Previous:
Next:

Trucks