Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik installerer en Antennelsestemperatur Coil på en 1999 Ford F-150

The 1999 Ford F-150 lastebil har en coil-on-plug design for overføring av elektrisitet til tennpluggene. Dette erstatter den eldre design som benyttes tennplugg ledninger festet til en tenning coil. Den nyere design er elektronisk styrt. Spolen er i hovedsak en transformator som, når belastet, danner et stort magnetfelt. Når lade-strøm er fjernet, det magnetiske feltet kollapser, som produserer en høyspent strøm som overføres til tennpluggen. Du trenger
7-millimeter socket
Stikknøkkel
Dielektrisk fett
Vis flere instruksjoner
en

Fjern den elektriske kontakten på spolen ved å klemme sidene av pluggen inntil pluggen er frigjort. Skyv kontakten bort fra pluggen.
2

Løsne og fjern 7-millimeter bolten som fester spolen til motoren.
3

godt tak i coil og trekk oppover. Du må kanskje rocke eller vri spolen for å fjerne det fra toppen av tennpluggen, og du kan høre og føle et lite pop som spolen er utgitt.
4

Plasser en liten mengde dielektrisk fett på tenningen coil spring, som er på terminalen enden av spolen der den festes til tennpluggen. Den dielektriske fett vil bidra til å sikre en solid elektrisk tilkobling når forholdene er fuktig.
5

Trykk spolen ned i tennplugg hullet før det er sikret på tennpluggen. Hvis ingen pop er hørt eller følt, trekker oppover på spolen for å sikre tilkoblingen er solid. Hvis nødvendig, fjern spolen og gjenta prosessen til en sikker forbindelse.
6

Sett bolten å feste spolen til motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141541.html

Previous:
Next:

Trucks