Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Sammenligninger av Small 4WD Trucks

Hjelpe venner farten, er blant de bruksområder for en pickup med firehjulstrekk bringe hjem et stort stykke av møbler og kjøre off-road. Hvis du skal kjøpe en lastebil, full-size modeller er ikke de eneste alternativene. Den 2011 bilmarkedet omfatter flere mindre modeller som tilbyr firehjulstrekk. 2011 Ford Ranger

Firehjulstrekk er tilgjengelig på XLT og Sport trimme nivåer av 2011 Ford Ranger. Begge er fire-dørs modeller med sekssylindrede motorer. Både fire-hjulsdrevne Rangers tilbyr manuelle og automatiske girkasser, samt 6-fots bokser. Med en manuell girkasse, har Ranger Sport en produsentens foreslåtte base pris på $ 26 025, mens Ranger XLT starter på $ 25,015.

En fire-wheel-drive Ranger med automatgir og sekssylindrede motoren blir 14 miles per gallon (MPG) i byen og 18 på motorveien, i henhold til regjeringens drivstofføkonomi hjemmeside. Alternativer på Ranger inkluderer en glidende bakrute, trinn barer trimmet i krom og en seng liner.
2011 Nissan Frontier

Shoppers kan velge mellom fem trim nivåer for den 2011 Nissan Frontier, og fire av dem har en fire-wheel-drive alternativ. De Frontiers inkluderer seks-sylindrede motorer, samt manuelle og automatiske girkasser. En to-dørs Frontier King Cab SV med en manuell girkasse, seks sylindre og fire-hjulstrekk har en produsentens base pris på $ 24220. A 2011 Frontier Crew Cab SL med fire dører og automatgir starter på $ 31,080.

Nissan nettstedet viser en Frontier Pro-X med firehjulstrekk vil levere 14 mpg i byen og 19 på utdanningen. Kunder kan legge til et verktøy pakke til sine Frontiers som inkluderer lyd-kontroller på rattet, en seks-CD lydsystem, en auto-dimming gjennomgang speil og et sprayet-on bed liner. En moonroof alternativet er også tilgjengelig.
2011 Toyota Tacoma

Av de fire trimme nivåer tilgjengelig på en 2011 Toyota Tacoma, bare Tacoma X-Runner mangler en fire-wheel-drive alternativ. Den Tacoma Regular Cab tilbyr bare en firesylindret motor, og Double Cab har bare en seks-sylindret alternativ i firehjulstrekk. Kjøpere av Tacoma Tilgang Cab kan velge enten motoren. Alle fire-wheel-drive trim nivåer tilby automatiske og manuelle girkasser. En 2011 Toyota Regular Cab med en manuell girkasse har en produsentens veiledende pris på $ 21 190, mens Tacoma Double Cab med automatgir og seks-sylindrede motoren har en base pris på $ 29070.

En fire-hjuls- kjøring Tacoma med en seks-sylindret motor produserer 16 byen og 20 highway MPG, ifølge offentlige tall. Alternativer på fire-hjulsdrevne Tacomas omfatter ekstern keylees oppføring, lydkontroller montert på rattet, en glidende bakvinduet og makt utenfor speil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141532.html

Previous:
Next:

Trucks