Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan endre en Semi Truck Tire

Traktor-tilhengere, mer kjent som semifinalen, er ryggraden i amerikanske handel, som hundretusener av lastebiler er på motorveier og riksveier hver dag levere varene så raskt som mulig. Når en semi dekk blåser, kan føreren mister tid - og dermed penger - hvert minutt hun bruker å få dekket endret. Bytte dekk på en semi er mye vanskeligere enn på en vanlig bil eller lastebil og krever konkrete verktøy. Du trenger:
Industrial dekk veksler (f.eks EZ Way)
Tire verktøy
Accu-Turn 4560MR
Vis flere instruksjoner
en

Drive til nærmeste lastebil servicesenter så snart du innser et dekk har sviktet. Mest semi dekk er forsterket for å gi rom for ekstra kjøring på en blåst dekk, og stoppesteder for lastebiler er vanligvis funnet hver 30 til 60 miles på motorveier i det kontinentale USA Varsle sentralen om problemet og hva du skal gjøre for å fikse det. Hvis du har de riktige verktøyene, og et dekk har blåst i et avsidesliggende område, kan du skifte dekk selv.
2

Bruk et verktøy som EZ Way dekk veksler å bryte perle segl på ødela dekket. Truck servicesentre og individuelle drivere bruker dette verktøyet og andre liker det å fjerne en blåst dekk uten å måtte løfte riggen. Hvis du har gjort det til et servicesenter, spør en for tilgang til de verktøyene du trenger hvis du ikke har dem.
3

Place et reservehjul på akselen den fjernet dekk (du må få hjelp på grunn av bulk og vekt av dekket, som er rundt 300 pounds), ved hjelp av et verktøy som de Accu-Turn 4560MR. Erstatte alle nøtter du fjernet med dekk veksler. Hvis du har tid og er på et servicesenter, har en av de fastboende mekanikk balansere alle dekkene, slik at du kan sikre jevn slitasje. Gi beskjed til sentralen igjen når du fortsetter å kjøre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141511.html

Previous:
Next:

Trucks