Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Instruksjoner for festing et Stikker Automatisk dørlås Actuator på en F150

Ford F150 lastebiler med automatiske dørlåser har en aktuator i hver dør for å åpne låsen. Den eksterne inngang avgir et signal til den aktuator som starter en liten, likestrømsmotor innenfor; dette beveger låsen opp for å åpne døren. Aktuatoren fungerer på samme måte i omvendt rekkefølge for å muliggjøre automatisk låsing av døren. Tvinge dører åpne manuelt fra innsiden eller utsiden med håndtak bøyer stenger i døren. Dette fører til at aktuatoren jobbe hardere for å flytte en bøyd stang og kan gjøre låser pinne. Dør vedlikehold kan fikse en stikker aktuator eller kanskje du trenger erstatning fra motor stress. Du trenger
Phillips skrutrekker Vis
Smøring spray
Liten flat skrutrekker
Mer Instruksjoner
en

Park lastebil og rulle vinduet opp helt. Vri tenningsnøkkelen til "OFF".
2

Åpne lastebil døren. Sett inn en stjerneskrutrekker inn en skrue som holder den indre dørpanelet på døren. Drei skrutrekkeren mot klokken for å løsne og fjerne skruen. Gjenta denne prosessen for å fjerne hver skrue fra panelet. Trekk panelet rett av og sett den til side.
3

Plasser en hånd på hver side av ledningsnettet for automatiske vinduer. Trykk tappene inn på hver side og trekke dem fra hverandre.
4

tak i plast fuktighet skjold øverst til venstre og høyre for døren. Gjelde selv milde press og trekke skjoldet ned fra hver side. La plast dingle med den nederste fra bunnen av døren.
5

Spray rikelig med smøring spray på alle veikryssene de fire bevegelige delene i døren. Disse delene er fire metallstenger som beveger seg fra side til side eller opp og ned.
6

Rett ut eventuelle bøyde stenger i døren ved å bøye dem med tang.
7

Åpne utvendig og innvendig dør låsene for å jobbe smøring i leddene. Låse og låse opp døren for å smøre aktuatoren og låsen. Re-søke spray smøring rikelig og la det trekke i ca 3 minutter.
8

Finn døren aktuator. Det er en liten svart boks med en gul klipp, klippet legger en liten metall stang på toppen bak vinduet spor
9

Slide en liten, flat skrutrekker inn i sprekken på bøylen og trekk. aktuatoren ut. Fjern Phillips skruen som monterer aktuatoren. Sett en ny aktuator i klippet og skru inn skruen. Stram skruen med urviseren
10

Trykk på fuktighet skjoldet tilbake på plass;. Glatt den fra bunnen opp slik at det vil holde seg til døren interiør. Plugg ledningsnettet sammen ved å trykke på begge endene sammen. Det hører et klikk når den fester.
11

Sett døren innvendig panel mens justering skruehullene. Sett inn og trekkes hver skrue med klokken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141498.html

Previous:
Next:

Trucks