Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Gaffeltruck License Training

En standard gaffeltruck kan veie opp til 9000 pounds og er ofte brukt i nære rammen . Disse maskinene er en intrikat del av industri og skipsfart , men kan utgjøre en alvorlig helserisiko. Av denne grunn er det kun trente operatører lov til å operere gaffeltrucker. Klasseromsundervisning

OSHA (Occupational Safety and Health Administration ) krever en tredelt opplæringsprogram for gaffeltruckføreren . Den første delen er utført i et klasserom innstilling ved hjelp av video , lyd , print og ekspert høyttalere å ikke bare trene operatøren i hvordan maskinen fungerer , men nøye påpeke farene forbundet med gaffeltruck misbruk.
hands -On Training

En dyktig fagperson instruerer nye operatører i hands- on trening segment . Her nye operatører bli kjent med kontrollene, sikkerhetsutstyr og begrensninger av gaffeltruck. De er også vist hvordan å fylle bensin på bilen og fullføre den daglige sikkerhet sjekkliste for maskinen.
Hands -On Evlauation

Når trener føles det nye operatøren er kjent med maskinelle kontroller , vil den nye operatøren få lov til å betjene maskinen . Instruktøren er fortsatt med studenten å svare på spørsmål , påpeke problemer og begrense sin eksponering mot farlige forhold . Når trener føles den nye operatøren er kvalifisert til å betjene gaffeltruck uavhengig av hverandre, vil den nye operatøren anses sertifisert som en gaffeltruck operatør .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141470.html

Previous:
Next:

Trucks