Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

2002 Chevy Z71 Specs

The Z71 er ikke en lastebil modell, det er en RPO (regulær produksjon opsjon) kode utpeke en bestemt pakke av alternativer. Tilgjengelig for nesten alle lastebiler over GMs post-2000 linje, kommer Z71 pakke med en rekke spesialitet stykker for å øke lastebilens off-road ytelse. Denne pakken passer for kunder som ellers ville ønsker å kjøpe elementene på ettermarkedet. Hjul

Z71 omfatter bredere og høyere Aluminiumsfelger. Grunnmodellen GM lastebiler kommer med felger mellom 7 og 8 inches bredt og enten 15 eller 16 inches i diameter. Den Z71 pakken leveres med felger mellom åtte og ni tommer brede og enten 17 eller 18 inches i diameter.
Dekk

De større felger trenger større dekk, og det er akkurat hva GM installerer. Den Z71 pakken kommer med høyere og bredere Bridgestone dekk (10 inches bredt i noen tilfeller) med en langt mer aggressiv dekkmønster enn landevei dekk funnet på grunnmodeller. Mens disse store rullene kan drone og redusere håndtering begrensninger på asfalt, er deres bedre off-road dyktighet trekningen for de fleste kjøpere.

Støtdempere

off-road pakken kommer også med heavy-duty Bilstein støtdempere. Disse sjokkene bidra til å øke lastebilens håndtering begrensninger på og av veien ved å redusere båt-aktig krengning iboende til store pickups, men det er en avveining i kjørekomfort. I tillegg, de større Bilstein støtdempere er bedre i stand til å opprettholde sin ytelse i tøffe forhold siden den ekstra væske inne bidrar til å bedre spre varmen.
Skid Plates

Z71 pakke kommer med spesielle rustning plater under fronten av motoren, girkassen og overføre saken kalt "beskyttelsesplater." Disse tykke, metall plater ikke bare bidra til å beskytte disse komponentene mot skade, de fungerer som en slags "hull" for å tillate Z71s å hoppe over sand og gjørme i stedet for å synke inn
kjørelysene

Lastebiler med dette alternativet pakken er utstyrt med et sett av ekstra kjørelys i støtfangeren foran. Disse høy intensitet halogenpærer er pekte litt nedover i stedet for rett frem (som tåkelys kan være) for å belyse gjenstander rett foran lastebilen.
Brush Guard

Z71 Silverados i alle størrelser har en valgfri børste vakt over frontlysene og radiator. Ikke bare børste vakt beskytte fronten av lastebilen, gir det et festepunkt for eiere eller forhandlere å installere en ettermarkedet vinsj.
Differensialsperre
p Hvis du Sjekk klistremerket på innsiden av hanskerommet og se RPO kode G80, har din lastebil GMs valgfri "gov-lock" limited slip bakre differensial. Dette differensial (produsert av Eaton) tilbys bare for Z71 og tauing-pakken lastebiler og bidrar til å forbedre trekkraft ved å låse bakakselen sammen hvis en av hjulene begynner å spinne.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141466.html

Previous:
Next:

Trucks