Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

1995 Nissan lastebil Spesifikasjoner

Den amerikanske kjærlighetsforhold med biler har gått gjennom flere endringer de siste tiårene. 1960 og 1970 var vitne til produksjon av drivstoff-guzzling biler inntil energikrisen av 1980-tallet fokuserte oppmerksomheten til bilprodusentene på å produsere drivstoff-effektive biler. Når 1990-tallet kom, biler og lastebiler ble produsert som søkte å balansere hensynet til begge funksjonene, i møte behovet for drivstoffeffektivitet, mens på samme tid som gjenstår kraftig. Den 1995-serien av Nissan pickups har mange spesifikasjoner som har ført til suksess for bilen, som fortsetter i dag. Ytelse Spesifikasjoner

Effekten av de 1995 Nissan svever rundt 114 KW. Det er i stand til å generere 153 hk ved 4800 rpm. De imponerende statistikken også en 6V foran langsgående motor med dimensjoner på 2900 kubikkcentimeter og 3 liter med en boring på 87mm, 83mm slag og et kompresjonsforhold på ni. Bilen har også en multipoint innsprøytningssystem.
Håndtering Spesifikasjoner

lastebiler i denne serien er utstyrt med to skivebremser som inkluderer et par av ventilerte skiver. I tillegg kommer de utstyrt med hjuloppheng foran og bjelke bakhjulsoppheng, som oppnår sin stivhet ved bruk av bladfjærer. En reservehjul med stålfelg er også tilgjengelig.
Utvendig Spesifikasjoner

15,83 meter, er bilen relativt lang. Den totale bredden på lastebil er 5,54 meter og det står 5,6 meter opp fra bakken. Trucken er malt sort og kommer med enkle lykter laget av halogenpærer. De justerbare vindusviskerne gir to forskjellige hastigheter.
Interiør Spesifikasjoner

lastekapasitet på disse lastebilene når alle setene er montert på plass er 14,4 kubikkfot. De bøtteseter legge til luksuriøs atmosfære av interiøret og gjør det ideelt for sitteplasser familier. Tilstrekkelig foran benplass av 3 og 1/2 meter er også tilgjengelig. Servostyring og lavt nivå advarsel legge til praktisk bruk av dette kjøretøyet. Lastebilens plast rattet gjør det svært holdbart og møbeltrekk, med ekstra vinyl, også legger til stilen på Nissan pickup.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141431.html

Previous:
Next:

Trucks