Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

18-hjuls traktor-tilhenger Spesifikasjoner

Traktoren av en 18-hjuls traktor trailer har ti hjul som er spredt jevnt mellom tre aksler. Forhjulene, også kalt styre hjulene, brukes til å veilede traktoren. To bakaksler slå drivhjulene, som er det som flytter 18-hjuling. Tilhengeren delen har to ekstra aksler i baksetet. Disse akslene bruke åtte hjul å støtte bak. Fronten på traileren ligger på høyre bakhjul, og de er festet med det som er kjent som den femte hjulet. Strenge regler regulerer produksjon og drift av 18-wheelers å minske sjansen for død, personskade og materielle skader i ulykker. Oppbremsing

Nye forskrifter krever tung lastebil traktorer å være utstyrt med ABS-bremser. Når tilhengeren er kapasiteten på totalvekt, må føreren være i stand til å oppnå en 30% reduksjon i hastigheten innenfor 250 meter ved 60 mph. For å overholde disse spesifikasjonene, mange trailere har også trommelbremser og luft skivebremser.
Dimensjoner

lengden på en standard traktor med tilhenger er 60 fot . En trailer alene kan ikke overskride 102 inches i lengde, og kan være ikke høyere enn 13,5 meter. Bilens tillatte totalvekt grensen er 80,000 pounds for kjøring på amerikanske Interstate motorveier, selv om spesielle tillatelser kan fås for å øke vekten. Disse spesielle tillatelser brukes som oftest for tilhengere som bærer internasjonale beholdere.
Underguards

En Bukbeskyttelse er en stål skjørt utviklet for å stoppe biler fra å gå under traktor. I 1996 utstedte National Highway Traffic Safety Administration et krav for vaktene. Men sikkerhet talsmenn bekymret fordi denne spesifikasjonen ikke krever underguards skal installeres på sidene eller fronter av riggene. I tillegg vil forskriften ikke krever vaktene på lastebiler produsert før 1998.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141426.html

Previous:
Next:

Trucks