Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan identifisere en Ford lastebil Aksel

Ford lastebil aksler er heavy duty deler av utstyret som kommer i forskjellige størrelser og sluttdrevskomponenter forholdstall for å passe behovene til lastebilen. Identifisere om du har en Ford aksel er avgjørende for kjøretøy byggeprosessen , og avgjør om akselen er hensiktsmessig for lastebilen . Ford frimerker sin Ford lastebil aksler med koder, som tjener til å identifisere aksel , omtrent som en VIN nummer identifiserer et kjøretøy. Instruksjoner
en

se til venstre side av bakakselen , nær punktet hvor det venstre hjulet mounts til akselen . Det bør være to tall, eller et tall og en bokstav , stemplet inn i akselen . Denne koden identifiserer typen bakakselen , samt girutveksling ( se Ressurser ) .
2

Finn låsen ansikt på venstre dør av Ford lastebil. For Ford lastebiler foretatt etter 1968 er det en "sertifisering Plate " på låsen ansiktet til den venstre dør som beskriver typen bakakselen av kjøretøyet. Platen vil si " Aksel " eller " Ax " etterfulgt av ett eller to tegn ( se Ressurser ) . En aksel kode som begynner med en bokstav indikerer en kalket - slip differensial .
3

Kopier VIN nummer som ligger på venstre side av Fords dashbordet . Kontakt Ford Motor Company for å avgjøre hvilken type bakakselen på lastebilen din ved å gi den VIN nummeret til kundeservice agent ( se Ressurser ) .

Ford Motor Company

Customer Relationship senter

PO Box 6248

Dearborn , MI 48126

800-392-3673

ford.com /bunntekst /kontakt - ford
bilder
.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141425.html

Previous:
Next:

Trucks