Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan velger jeg en termostat for en lastebil?

Lastebiler kommer i en rekke former og størrelser, samt forskjellige motor konfigurasjoner, med et utvalg av drivstoff krav. Men de har alle en grunnleggende komponent til felles - en termostat. En termostat er i hovedsak en temperatur ventil i å åpne seg og tillate kjølemiddel inn i motoren, og som er dens primære funksjon. Hver termostat laget vil gjøre minst det, men termostater for lastebiler er også gjort for å åpne opp ved forskjellige temperaturer. Instruksjoner
en

Velg en lavere temperatur termostat for klassisk og antikke lastebiler. De fleste termostater er generelt vurdert ved omtrent 195 grader Fahrenheit, og ved denne temperaturen, vil de åpne seg og tillate kjølemiddel å strømme inn i motoren. Eldre klassisk eller antikke lastebiler har mer primitive kjølesystemer, og derfor kompenserer lavere temperatur termostat for mindre kjøleeffekt ved å sende kjølevæske inn i motoren ved lavere temperatur
2

Velg en høyere temperatur termostat for kaldere. klima. Jo høyere temperatur termostaten gjør kjølevæske ekstremt varme, som legger sterkt til komfort faktor når varmen er slått på i førerhuset. Dette gjelder spesielt på kalde vinterdager og nights.the varmere termostat rating, jo varmere kjølevæske som sirkulerer gjennom varmeren kjernen og varmere luften som kommer ut av defroster /oppvarming vents.


3

Velg en lavere temperatur termostat for varmere klima. Noen av de kjøligere de åpnes ved 165 grader Fahrenheit. Årsakene er for det motsatte som for kaldere klima, som en kjøligere åpning termostaten vil holde motoren i gang kjøligere, selv i de varmeste temperaturer.
4

Kjøp en lavere temperatur termostat for litt mer motorkraft. En kjøligere kjører motor legger ut litt mer kraft, og teknisk sett, kjører mer effektivt. Gevinsten vil være minimal, i beste fall, så ikke forvent drag-racing strøm med dobbel drivstofføkonomi når du bruker en kjøligere temperatur termostat ..
5

Velg en lavere temperatur termostat for en diesel lastebil . Diesel lastebiler, spesielt lastebiler gjort før datamaskinen motor overvåking, er beryktet for pre-tenning symptomer på grunn av de ekstreme temperaturene i motoren. Cooler termostater åpnes raskere og holde motoren mye kulere, som bokstavelig talt fjerner årsaken til pre-tenning ved kilden ved å holde motoren temperaturen ned under pre-antennelsestemperaturer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141413.html

Previous:
Next:

Trucks