Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Car Seat Installasjon i en 2000 Ford Ranger Extended Cab

Ford Ranger Utvidet Drosjer er små lastebiler som er produsert av Ford Company i USA. Den utvidede førerhuset gir rom for en hoppe sete eller lagring i ryggen, men er ikke stor nok til å installere et bilsete. Derfor, hvis du installerer et bilsete inn i lastebilen, vil det trenger å gå inn i forsetet. I 2000 Ford Ranger, Latch systemer var ennå ikke tilgjengelig, så installere bilsetet med lap /skulder belte kombinasjonen på passasjersiden. Instruksjoner
en

Slå av passasjer kollisjonspute. I 2000 Ford Ranger utvidet cab, er passasjeren førerhuset utstyrt med en av /på bryter. Kontroller at knappen er i av-stilling som kollisjonsputen kan være farlig og potensielt dødelig for et barn.
2

Place setet så langt bak som mulig. Dette vil gi deg mer plass til bilsete og vil beholde barnet så langt vekk fra frontruten som mulig i tilfelle en ulykke.
3

Place carseat i passasjersetet. Hvis det er bakovervendt, sørg for at den er justert slik at den er i vater. Bakovervendte bilbarnestoler vanligvis har en rød nivå på siden av bunnen av bilsete som angir om det er flatt. Hvis det ikke er det, justere den i henhold til produsentens anvisninger. Hvis forovervendt, plasserer bilsetet slik at baksiden av setet er i flukt med bilsetet.
4

Tre lap /skulder beltet gjennom hullet i bilsetet. I bakovervendt, er hullet vanligvis under setet, i forovervendte seter det er bak ryggen på setet. Spenne sikkerhetsbeltet når den er tredd gjennom.
5

Trekk sikkerhetsbeltet helt ut til du hører en klikkelyd. Dette klikkelyd indikerer at den automatiske låsefunksjonen er på for sikkerhetsbeltet. La beltet trekkes helt mens du trekker på den for å være sikker på at det er så stramt som mulig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141411.html

Previous:
Next:

Trucks