Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Problemer med 2002 Ford Ranger 4WD

The 2002 Ford Ranger 4WD har hatt minst tre dokumenterte problemer, som alle førte til tilbakekallinger. Hvis du er usikker på om Ranger har hatt det nødvendige arbeidet gjøres for å unngå disse, sjekk med din lokale Ford forhandler. Lights

Fire separate tilbakekallinger har blitt utstedt av fire produsenter av hjørne lys samlinger på 2002 Ford Ranger 4WD. Dope, Sabersport, CK Motorsports og AJ Motorsport har tilbakekalt lys samlinger som ikke oppfyller Federal Motor Vehicle Safety Standard nr. 108. Disse lys samlinger har ikke rav farget linse på siden, noe som hjelper andre sjåfører ser bilen fra siden om natten.
Speed ​​Control

2002 Ford Ranger 4WD har vært gjenstand for en tilbakekalling involverer sin speed-kontroll deaktiveringsbryter. Bryteren utgjør en brannrisiko, fordi den har potensial til å lekke, noe som fører til overoppheting. En lokal forhandler kan erstatte bryteren med et ledningsnett som vil forhindre lekkasje.
Differential

Ranger bakre differensial har vært årsak til problemer for lastebiler med en manuell girkasse. Risikoen kommer når en høy mengde dreiemoment er pålagt lastebilens bakre differensial, forårsaker saken å knekke. Rask akselerasjon fra stillestående samt et hjul som var slipping plutselig få trekkraft kan bruke nok dreiemoment til å skape problemet, noe som kan føre til at lastebilens hjul for å låse opp. Hvis venstre uadressert, kan problemet føre til tap av kontroll over lastebilen. Lastebil eiere kan gå til en bilforhandler for å ha bak-aksel montasje erstattet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141407.html

Previous:
Next:

Trucks