Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

96 Ford F-150 Spesifikasjoner

Først introdusert i 1980, ble Ford F-serie en bestselgende kjøretøy inntil 1997-modellen kom ut. Disse lastebilene hadde makt, romslige hytter og god front dekkslitasje. Men de gir en barsk tur når losset og styringen er løs på grunn av usofistikert forstillingen. F-150 tilhører den halvt tonn versjon av serien. Typer

The 1996 Ford F-150 kommer i syv forskjellige modeller. Vanlig drosje modellene inkluderer Special, Special 4WD, XL og XL 4WD, mens utvidet cab modellene inkluderer Special, XL og XL 4WD. Noen 1996 Ford F-150s har den valgfrie Eddie Bauer pakken, som legger to-tone lakk, lakkert i bilens farge cab trinn, personvern glass, gulvmatter, deep-dish aluminiumsfelger og festepunkter kroker. Et annet alternativ pakke kjent som XLT inkluderer cruise control, elektriske vinduer, dørlåser og en tilt ratt.
Transmission and Fuel

1996 Ford F-150-modellene kommer med en femtrinns manuell overdrive girkasse, men noen lastebiler har den valgfrie fire-trinns automatisk overdrive girkasse. I byen, de vanligvis kan kjøre i 13 til 15 miles på en gallon drivstoff. Mens på motorveien, varer en gallon drivstoff i ca 17 til 19 miles. Lastebilen har servostyring og bremser for lettere kjøring.
Komfort og sikkerhet

Alle 1996 Ford F-150-modellene har to dører. Alle vanlig drosje modellene har plass til tre personer, mens den utvidede Cab modeller setet maksimalt seks personer. Det er velour deksler på setene, flatskjerm hytte gulv og en sammenleggbar delen på baksiden midterste setet for et armlene og konsoll. Bilen har en ekstern nøkkelfrie oppføring, elektriske vinduer, dørlåser og en AM /FM /CD lydsystem. Alle modeller leveres med standard ABS-bremser og førersiden kollisjonsputer. De har også beltesnellen setebelter som automatisk låser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141393.html

Previous:
Next:

Trucks