Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan bygge en Lumber Rack på en pickup lastebil

Lumber racks kommer i alle former og størrelser. Problemet er å finne en som gjør det du trenger den å gjøre. Bygge en selv, slik at du kan ha mindre lommer på sidene av stativet og fortsatt bære store stykker eller ark varer på toppen av stativet. Bygg din trelast stativ med gran kan spare opptil £ 60 i vekt forskjell fra gul eller hvit furu. Husk å øve sikkerhet under byggeprosessen og prøver ikke å løfte det ferdige produktet selv. Du trenger
Målebånd
2-by-4-av-96-tommers trelast, 16 stykker selg Electric gjæringssag
Variabel hastighet drill
Philips hode skrue tips
Stor boks med 3-tommers dekk skruer
Vis flere instruksjoner
en

Skjær innlegg. Mål avstanden fra bakken av sengen til den over førerhuset og tilsett 4-inches. Skjær fire innlegg fra 96-tommers tømmer med elektrisk gjæringssag. Deretter legger 12 inches til måling og kuttet fire flere innlegg.
2

Mål og kutte skinnene. Mål avstanden fra baksiden av drosjen til bakluken. Skjær to skinner fra 96-tommers tømmer med elektrisk gjæringssag. Deretter legger 12 inches til måling og kutte to rails.
3

Bestem bredden på tverrforbindelser. Mål avstanden mellom innsiden toppen av sengen og kutte fire tverrforbindelser fra 96-tommers tømmer med elektrisk gjæringssag. I tillegg til disse tverrforbindelser, kutte åtte korte på 13 inches lang.
4

Legg ut og markere innlegg. Sett alle åtte av innleggene på et arbeidsbord. Separer en lengre modell fra den korte og stå dem på en av sine smale sider. Fra den ene ende av hver av innleggene og lager merker på 12, 15 1/2, 25 1/2 og 29 inches. At slutten blir bunnen av innleggene.
5

Separer og montere. Separer innlegg i par med ett langt innlegg og ett kort innlegg. Hold merker på innlegg vendt opp. Lå en av de 13-tommers tverrforbindelser mellom 12 og 15 1/2-inch merker og en mellom 25 1/2 og 29-tommers merker på lange innlegg. Fest dem med dekk skruer. Hvert innlegg får to 13-tommers tverrforbindelser. Flytt kort innlegg over til den andre enden av den 13-tommers biter og fest dem på samme måte.
6

Legg de lange tverrforbindelser. Plasser en av de lange tverrforbindelser i bunnen av ett sett av stillinger, slik at den ende av tverrstykket er på den lang stolpe. Plasser en annen tverrstykket på toppen av den korte stolpe på samme måte. Fest dem til innleggene med dekk skruer. Gjenta dette på den andre enden av crosspiece med den andre søylen og deretter gjøre det med de resterende innlegg og tverrforbindelser.
7

Fest skinnene til innleggene. Stå stikkerne oppreist. Sett korte skinner på innsiden av de korte innlegg rett bak de nederste 13-tommers tverrforbindelser. Fester den til innleggene og tverrforbindelser med dekk skruer. Plasser lange skinner inne i lange innlegg, og la den smale siden av skinnen hviler på de beste lange tverrforbindelser. Fest skinnene til innleggene med dekk skruer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141392.html

Previous:
Next:

Trucks