Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan legge til motorolje til en Diesel Cummins

Dodge introduserte Cummins dieselmotor i 1989 som et alternativ for den 3/4- og 1-tonns Ram lastebiler. Kontrollere og legge olje til Cummins dieselmotor er nødvendig vedlikehold, ifølge Dodge Cummins brukerveiledningen. Du må sjekke oljenivået på regelmessig basis og tilsett olje om nødvendig, du kan forårsake skade på motoren hvis du legger for mye --- eller for lite --- olje. Konsultere bruksanvisningen for motoren din olje-kapasitet, samt riktig klasse og viskositet. Du trenger:
Shop rag
Diesel-grade motorolje
trakt
Hansker
Vis flere instruksjoner
en

Parker bilen på nivå bakken. Åpne panseret, og finn peilepinnen på førersiden av motorrommet.
2

Fjern peilepinnen og tørk indikasjon skala ren olje med en butikk fille. Sett peilepinnen inn peilepinnen røret til den låses på plass. Ta ut peilepinnen, og gjøre oppmerksom på oljenivået representert ved omfanget av olje på lengden på peilepinnen i forhold til de trykte ord "Legg til" og "SAFE". Fyll på olje om indikasjonen er i "ADD" rekkevidde.
3

Fjern oljepåfyllingslokket på motoren ventil dekselet. Hell diesel-grade motorolje i oljepåfyllingsåpning hjelp av en trakt, og vent noen minutter før oljen bosette inne i motoren.
4

Kontroller oljenivået igjen med peilepinnen. Tilsett mer olje hvis indikasjonen forblir lav. Sett tilbake peilepinnen og oljepåfyllingslokket når oljenivået når "SAFE" rekkevidde.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141362.html

Previous:
Next:

Trucks