Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan jeg installerer en elektrisk Trailer Brake modul på en Ford F-150?

Ford F-150 har god plass til å installere en elektrisk tilhengerbremsventil modul av hvem som helst med noen håndverktøy. Den elektriske bremsen modulen gjelder automatisk tilhengerens elektriske bremser når du tråkker på lastebilens bremsepedalen. Du kan justere bremsen modulen for å øke eller redusere bremsekraft i bremsene på tilhengeren. Hvis du trenger ekstra bremsekraft, har bremsen modulen en skyvehendelen du kan trykke på for å maksimere bruk av tilhengerens bremser. Du trenger selg Electric brems modul
Drill
Skruer
Skrutrekker
Tenger
Wire crimper
10-måler rumpe kabeltilkoblere (3)
Scotch-Lock krankobling
10-gauge ring terminal med 3/8-inch øye
20-amp automatisk tilbakestilling effektbryter
10 fot svart-farge 10-gauge
10 fot hvit-farge 10 - gauge
20 fot blå-farge 10-gauge
7-veis trailer kablingskontakt
Zip bånd
Vis flere instruksjoner
en

Plasser trailer brems modul monteringsbrakett under dashbordet på lastebilen din ved rattstammen og bore to festehull.
2

Fest bremsen modulen festebrakett under dashbordet med skruer og en skrutrekker.


3

Monter bremsen modulen til monteringsbraketten med de medfølgende skruene.
4

Koble den negative batterikabelen fra lastebilen batteri.
5

Fest den røde bremselys ledningen til elektrisk brems kontrolleren til F-150 er lys-grønne stopp lys ledningen som ligger like ovenfor bremsepedalen. Bruk en Scotch-Lock ledning trykk og tang til å koble ledningen.
6

Koble den hvite ledningen. Bruk ledning crimpers å feste den ene enden av det hvite 10-gauge til en butt ledningskontakten og kreppe det til den hvite jordledningen av den elektriske bremse-styring. Passerer den hvite ledningen gjennom en brannmur malje og klemmes 3/8-inch, 10-gauge ring terminal til den andre enden av ledningen. Bolt fast 3/8-inch ring enden av ledningen terminalen til den negative innlegg av batteriet.
7

Fest den blå ledningen. Koble den blå 10-gauge til den blå ledningen til elektrisk brems kontrolleren med en rumpe-lednings kontakt. Før blå ledningen gjennom en brannmur malje og over utsiden av rammen av F-150. Fest det på drivstoffslangen og de siste tre ramme cross-medlemmer under lastebilen seng med zip bånd. Fest den andre enden av ledningen til den blå terminalen på sju-veis trailer kablingskontakt.
8

Monter en 20-amp auto-reset bryter til den positive batterikabelen.

9

Kjør en 10-gauge sorte ledningen fra 20-amp auto-reset bryter gjennom en brannmur malje og til den positive sorte ledningen til den elektriske bremsen kontrolleren og koble de to svarte ledningene med en rumpe-kontakt. Koble den negative batteriet kabelen til batteriet.
10

Hitch opp tilhengeren og justere den elektriske bremsen kontrolleren for ønsket trailer bremsekraft.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141347.html

Previous:
Next:

Trucks