Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hva er et klasse 5 Hitch?

Bruke riktig stikk å taue en last er ekstremt viktig. En utilstrekkelig stikk for jobben kan føre til skade på både kjøretøy gjør tauing samt traileren ble tauet. Trailer Kategorier

Trailer haker er delt inn i kategorier. Disse kategoriene direkte relatert til den totale brutto og tunge vekt stikk er godkjent for å bære. Trailer haker er tilgjengelige i klasse I gjennom V.
Klasse V Tilhengerfester

A Class V vanskelighet er konstruert for tung last på mer enn 10.000 pounds brutto tilhengervekt. Den tunge vekten av disse haker er 1200 pounds.

Klasse V uhell er normalt vekt distribuere uhell og ofte har 2 1/2 mottakere og en 3/4 tommers pinhole.

Bruker for en klasse V Hitch

klasse V uhell er normalt brukt for å taue hest tilhengere, campingvogner, ekstremt store båter eller tilhenger bil. Det er viktig å huske på at en hindring må være sterk nok til å kunne taue vekten av tilhengeren, men bør ikke overstige den maksimale kapasitet stry av kjøretøyet gjør sleping. Sjekk din kjøretøyer brukermanual for maksimal slep kapasitet.
Tongue Vekt

Tongue vekt betyr den maksimale vekten på tilhengerfestet kan håndtere i forhold til den nedadgående kraft som utøves på tilhengeren tungen. Hvis en trailer er lagt riktig, bør 60 prosent av vekten være foran tilhengeraksler. Dette legger mye vekt på tungen på stikk. Tongue rangeringer avgjøre om stikk kan håndtere vekten av lasten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141346.html

Previous:
Next:

Trucks