Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik reparerer Paint på en lastebil Topper

Lastebil toppers sitte på skinnene av en lastebil seng, sikre eiendelene dine og holde dem trygt fra mulig skade. Disse toppers er typisk glassfiber og er tilgjengelig i en rekke farger som tillater dem å gli inn i bilen din. Toppers lider normal slitasje slik som riper eller skadet maling. Hvis du ønsker å gjenopprette den opprinnelige prakt til din lastebil topper, reparere maling slik at topper ser ut som ny. Du trenger
Paint løsemiddel
Glassfiber male Vis
Glassfiber primer
Rag
Paint roller
Auto voks
Foam voks applikator pad
Flere Instruksjoner
en

Fjern lastebil topper sin voks belegg ved hjelp av en maling løsemiddel eller skirens. Dypp en klut i maling løsemiddel og tørk av lastebil topper med fille. Kjøpe maling løsemiddel på nettet eller på en lokal kunst og håndverk butikken.
2

Bruk maling valse å bruke et lag med glassfiber primer til lastebil topper. Tillat dette laget for å tørke i flere timer eller over natten. Sjekk instruksjonene på glassfiber primer for spesifikke tørketider.
3

Bruk maling valse å bruke et lag med glassfiber maling. La glassfiber maling tørke i flere timer.
4

Påfør et andre strøk med maling. Tillate dette strøk tørke i flere timer.
5

Påfør et tynt lag med bilvoks til lastebil topper. Dekker den ene siden av et skum voks applikator pad med voks og kjøre den over lastebil topper med lange, rette slag.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141340.html

Previous:
Next:

Trucks