Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

California Diesel Truck Registrering Lover

Jo høyere motor og mer forurensing den avgir, jo vanskeligere er det å registrere bilen som inneholder det. Innhenting registrering for en diesel lastebil i California er litt tøffere enn for vanlige biler fordi smog forskrifter og disse lovene endres avhengig av alder på kjøretøyet og andre faktorer. Regisration og California Air Resources Board

Registrering av diesel lastebiler i California er sterkt påvirket av California Air Resources Board eller CARB. Ifølge staten og territorielle Air Pollution Program, utstedt California dieselmotor krav i 2000 som reduserer NOx-utslippene. Alle dieselmotorer produsert etter 2005 må passere inspeksjon av CARB før de kan registreres. Ikke-godkjente motorer ikke bare ikke kan registreres, men bilene kan ikke selges, leases, leies eller importert i henhold til lovene i California.
Diesel Truck Age

Selv om det er lover angående nye dieselmotorer og deres utslipp, disse lovene bli like streng når du overfører eller kjøper biler som ikke er ny. I California er en smog sertifisering kreves ikke for biler som er fire eller mindre modell-år gammel hvis det kjøretøyet overfører eierne. Men dette unntaket ikke gjelder for dieseldrevne biler, i henhold til California Department of Motor Vehicles. En smog overgangssum kreves fra den nye eieren når en brukt diesel lastebil selges og bevis på dagens smog sertifisering for dieselbil må innhentes fra selgeren. Dette sikrer at en dieselbil er alltid overvåket og fortsetter å møte utslipp standarder innlegget salg.

Unntak til Law

Selv utslippskravene er strenge i California, er det dieselbiler som loven ikke dekker når det gjelder registrering. For en ny dieselbil som skal registreres i California, er en smog inspeksjon er nødvendig, men mye eldre biler kan ikke kreve dette inspeksjon og dens resulterende sertifisering. Ifølge California Department of Motor Vehicles, dieselbiler produsert før 1998 ikke krever smog inspeksjon for å bli registrert. Dette gjelder også for dieselbiler med en totalvekt på mer enn 14.000 pounds.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141338.html

Previous:
Next:

Trucks