Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hva er vekten av en Pick Up Truck?

Vekten av en pickup lastebil måles i mer enn én måte. Det er vekten av trucken selv , vekten av dens last , og vekt at den kan trekke . Når du kjøper en pickup lastebil, trenger du å vite forskjellene i disse vektene . Vilkår

Curb veie gjelder at trucken og drivstoff og andre væsker og alle vesentlige driftsmidler . Cargo vekt er egenvekt pluss lasten i sengen og utstyr som seter eller en slepe tunge. Tunge vekt er vekten trykket av en trailer når den er festet og presser ned på en trekkrok.
Ranges

bruttovekt gjennomsnitt på en liten pickup lastebil er mellom 5000 og 7000 pounds . Heavy duty pickups veie så mye som 7.500 til 12.000 pounds . Produsenten er den mest pålitelige kilden for spesifikasjoner på selve fortauskant eller bruttovekt av en lastebil .
Hensyn
p Hvis du ønsker å hale eller slep en campingbil , et annet kjøretøy eller en betydelig belastning , sørg for å sjekke totalvekt rating av et kjøretøy. Det vil si at vekten av kjøretøyet med alle sine seter, innvendig utstyr og alt annet enn understellet og motoren. Tauing for mye vekt kan skade lastebil operativsystemer og bryter transport lover.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141330.html

Previous:
Next:

Trucks