Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Bruksområder for en 40 -Foot svanehals Trailer

Bestemme hva slags trailer passer dine behov er et viktig første skritt i å velge en trailer. Siden gooseneck trailer sentraliserer vekten i lastebil seng den har evnen til å bære mer enn en standard stikk trailer. En 40 -fots gooseneck trailer er den lengste alternativet tilgjengelig for deg . Selv å vite alt dette , er det ikke alltid klart om hva du virkelig kan hale på 40 - fot gooseneck trailer. Bare vær forsiktig med lastebil og trailer maksimale vekt grenser (de vil variere etter merke og modell ) for å være trygg . Kjøretøy

Disse tilhengere kan holde all- terreng kjøretøy , biler og til og med noen traktorer. Bønder kan bruke dem til å hale tunge maskiner og annet utstyr . Det ville være enkelt å laste en bil eller to på en 40 -fots gooseneck tilhenger for å transportere dem til et annet sted .
Bales

Hay og andre produkter i baller kan lastes på 40 - fot svanehals tilhengere for transport. Laste opp hengeren og stropp alt ned for å få den der den trenger å gå for salg eller for å mate storfe.
Industry

40 -fots svanehals trailere kan hale et utvalg av andre elementer. Rørleggere kan frakte store rør , kan loggere hale tømmer og med en presenning og noen tie -down stropper , kan du hale omtrent alt annet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141327.html

Previous:
Next:

Trucks