Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

DIY Spray-On Bed Liners

En DIY spray-on bed liner kan finnes i enten klar til bruk spraybokser eller ved å bruke en spray pistol og vanlig flytende bed liner. Disse produktene er tilgjengelig på de fleste automotive forsyning eller deler butikker, på jernvareforretninger og på nettet. Det er mange flytende typer og merkenavn sprayboks typer tilgjengelig, men de er alle i hovedsak benyttet på samme måte. Sette på en DIY bed liner kan gjøres i bare noen få timer og vil spare deg kostnadene og bryet med å ha det gjort profesjonelt, men vil fortsatt gi profesjonelle resultater hvis det gjøres riktig. Du trenger
Bucket
Dish såpe vann
Fresh vannslange
slipende eller skrapemerker pad, eventuelt
Mixing stick
Air kompressor
Undercoating spray pistol
maskeringstape, eventuelt
Truck bed liner væske
Spray-on bed liner
Vis flere instruksjoner
en

Mix opp noen såpevann skvip med vanlig oppvaskmiddel i en bøtte og vaske ut lasteplanet. Skyll med ferskvann slange og deretter la seng tørke helt.
2

Scuff seng av lastebilen din med enten en slipende pad eller en skrapemerker pad. Mange DIY seng fôr kits vil ha disse elementene inkludert, men slipende pads og skrapemerker pads kan bli funnet på maskinvare eller varehus overalt. Sørg for at hele lastebilen sengen har blitt oppskrapet slik at anvendt bed liner spray til å feste skikkelig på sengen.
3

Tape av områder som halen lysarmaturer, bilskilt eller låsene med maskering tape som du ønsker å holde fra over-spray ved anvendelse av flytende bed liner.
4

Åpne en boks med seng liner og bland godt med en målestav. Gang helt blandet, hell væsken i en undercoating spray pistol.
5

Fest pistolen til en luftkompressor og begynne å sprøyte væsken bed liner i sengen. Arbeid deg fra forsiden til baksiden, og spray det på i selv, overlappende strøk. Refill pistolen når væsken renner ut, og holde sprøyting inntil hele sengen er dekket.
6

Bruk en spray-on bed liner i en boks for enten retusjering, riper eller flekker du kan ha gått glipp. Selv om det er mulig å faktisk bruke bare kan spray-on liners å gjøre en hel lastebil seng, ville det ikke være en veldig kostnadseffektiv metode for en DIY spray på sengen liner søknad.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141326.html

Previous:
Next:

Trucks