Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Beregn Truck gass kjørelengde

Nye lastebiler kommer med informasjon om estimert gass kjørelengde, og de fleste gir den faktiske kjørelengde gjennom en innebygget datasystem. Men hvis du kjøper en eldre lastebil eller bare ønsker å dobbeltsjekke nøyaktigheten av datamaskinen, finnes det en enkel måte å beregne din lastebilens gass kjørelengde. Prosessen innebærer å merke din kjørelengde mellom hver tanking og hvor mye gass du putter på tanken, deretter dele ett nummer av en annen. Du trenger
kilometerteller
Loggbok
Pen
Kalkulator
Vis flere instruksjoner
en

Kjøp en liten notisbok å bruke som en logg for din kjørelengde. Oppbevar den i hanskerommet eller en annen lett tilgjengelig område i lastebilen.
2

Fyll lastebilens bensintank. Skriv ned kjørelengde i dagboken. Ved siden av denne skrive hvor mange liter det tok å fylle tanken.
3

Drive din lastebil til du er nesten tom for bensin. Fylle tanken med gass, notere kilometerstand og hvor mye gass det tok å fylle tanken.
4

Trekk fra forrige kilometerstand fra dagens lesing. Dele forskjellen av mengden gass du har lagt til tanken. For eksempel, hvis du kjørte 300 miles siden sist fylle opp, og det tok 15 liter for å fylle tanken, vil du dele 300 med 15 å komme frem til estimert kjørelengde på 20 miles per gallon.
5

Fortsett å anslå din kjørelengde ved å skrive ned disse tallene hver gang du fyller tanken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141324.html

Previous:
Next:

Trucks