Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Bytt Brake Bulb på en 2000 Toyota Truck

het opprinnelig "Stout", ble Toyota lastebiler de mest anerkjente av Toyota biler som starter med 1964-modellen. Toyota lastebiler var alle to-hjul stasjoner inntil 1979 modell, som inneholdt firehjulstrekk og fokusert på passasjerkomfort for første gang. I 2000, lagt Toyota den sporty Tacoma StepSide lastebil, og Toyota lastebil modeller med blokkeringsfrie bremsesystemer (ABS) fikk kjørelys. Bevare verdien av din 2000 Toyota lastebil med regelmessig, gjør-det-selv-vedlikehold, for eksempel erstatte pærer når de brenner ut eller blir ødelagt eller skadet. Du trenger
Phillips-skrutrekker
nr. 1157 type B halogen pære 27 eller 28 watt
Vis flere instruksjoner
en

Vri tenningslåsen til "Off" posisjon.
2

Fjern de tre skruene fra baklys montering linsedekselet dekker bremselys pære med en Philips-skrutrekker. Det samme bakre objektivdeksel dekker også den bakre blinklys og back-up lyspærer, som også er en del av baklys forsamlingen. Plasser skruene på et trygt område, slik at du ikke mister dem.
3

Skru bremsen lyspæren ved å dreie den mot urviseren, og ta det deretter. Finn brems pære nederst på raden av pærer
4

Sett inn en ny 27 -. Eller 28-watts, 1157 type B halogen pære i hullet, og skru den med klokken for å feste den . Pass på at du holder halogen pære av metall eller plast base, ikke av glass pære. Aldri berør lyspæren eller slå den mot noe, siden huden oljer eller riper kan føre til at pæren knuses. Halogenpærer inneholder gass under trykk.
5

Sett baklys montering linsedekselet ved å bruke skrutrekker for å feste de tre skruene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141323.html

Previous:
Next:

Trucks