Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Toyota Tacoma lastebil Styles

The 2011 Toyota Tacoma pickup lastebil kommer i fire karosserivarianter: Regular Cab, Tilgang Cab, Double Cab og X-Runner. Opprinnelig en kompakt pickup, flyttet Tacoma til mellomstore serien i 2005 med en kraftigere motor og større dimensjoner. Sin direkte konkurrent er Dodge Dakota. De Tacomas har ytelse alternativer, som for eksempel Toyota Racing Development, eller TRD, sport pakke og en kompressor kit for V6-motorer for å øke hestekrefter til 304. Regular Cab

2011 Regular Cab-modellen sitter på kortest akselavstand tilgjengelig for Tacoma på 109,6 inches. Førerhuset har plass til opptil tre personer. Lengden av lastekassen er de standard 73,5 inches. Den Regular Cab er bare tilgjengelig med en 159-hestekrefter 2,7-liters firesylindret motor og femtrinns manuell girkasse. Standard utstyr inkluderer body-color støtfanger, festepunkter i lasteplanet og to-trinns vindusviskere. Den indre seng er forsterket med stål-paneler. Bakluken er avtagbar.
Tilgang Cab

standard motor for Access Cab-modellen, som har en utvidet cab som gjør det mulig for oppbevaring bak setene, er 2,7 liter in-line firesylindret. Bak "selvmord", eller omvendt, dører gir tilgang til baksiden av førerhuset. Den valgfrie PreRunner pakken utstyrer Tacoma med en 236-hestekrefter 4-liters V6. Standarden overføring er den fem-trinns manuell. Toyota legger Access Cab på en større akselavstand enn Regular Cab på 127,4 inches, men lasten Boksen har samme dimensjoner som den vanlige Cab.
Double Cab

The Double Cab Tacoma er de fire-dørs modell som har plass til opptil seks personer. Standard motor er fortsatt den 2,7-liters firesylindret, men PreRunner har V6. The Double Cab versjonen er utstyrt med en elektronisk styrt firetrinns automatisk girkasse. Du kan bestille PreRunner versjonen med en sekstrinns manuell eller femtrinns automatgirkasse. The Double Cab sitter på en 127,4-tommers akselavstand, men bare 60,3 inches, er lasten boksen betydelig kortere enn andre modeller. Standard utstyr som ikke finnes på de vanlige og Access Cab modeller er svarte overfenders, bakskjermene og makt utvendige speil.
X-Runner

X-Runner er en sporty versjon av Access-Cab, med både deling samme akselavstand og cargo boks dimensjoner. The X-Runner standard motoren er den 236-hestekrefter 4-liters V6, men supercharger øker hestekrefter til 304. Dreiemomentet får også et løft med kit fra 266 ft. /Lbs. til 334 ft. /lbs. Dreiemoment gjør at Tacoma rask akselerasjon fra en stopp. Standard utstyr som ikke finnes på de andre modellene er tåkelys, body-color hette scoop, en sport-innstilt, eller X-Brace, suspensjon utstyrt med gass-fylt Bilstein støtdempere og 18-tommers lettmetallfelger.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141318.html

Previous:
Next:

Trucks