Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan veie en Cargo Trailer

En skala med en tung vekt kapasitet kan finnes på de fleste veikroer. Disse skalaene er innstilt for nøyaktigheten av sertifiserte fagfolk for å sikre nøyaktige vekter. Kommersielle lastebiler må veie sine cargo tilhengere å sikre lasten vekt oppfyller føderale lover som regulerer hvor mye vekt en trailer lovlig kan bære. Laste tilhengere kan ha mer enn én aksel, og slik at hver aksel er veid for å sikre at vekten av lasten er jevnt plassert på tilhengeren for å forskyve vekten til hver aksel. Unnlater å overholde juridiske belastning grenser kan resultere i bøter og til og med ulykker. Enkelte belastninger betales etter vekt, og slik at både en tom og lastet tilhenger vekt er nødvendig. Du trenger
Certified vektskål
Vis flere instruksjoner
en

Trekk trailer på vekten til akslene av lastebilen er av skalaene og bare trailere aksler forbli på skalaen. Hvis CB kommunikasjon ikke er tilgjengelig, så kan du gå inn i virksomheten og be om en veie.
2

Trekk trailer frem til første aksel kommer av skalaen. Har tilhengeren veide igjen. Fortsett denne prosessen til hver aksel har forlatt skalaen.
3

betale for tjenesten og se på veie slip. Papiret vil vise de individuelle vekter av hver aksel. Dersom vektene ikke er brutt ned, skrive ned brutto tilhengervekt på et stykke papir.
4

Finn den første aksellast. Dette vil være vekten av tilhengeren etter den første aksel tilhengeren igjen skalaen. Trekke denne vekten fra brutto tilhengervekt å få vekten av den første aksel.
5

Finn andre aksellast. Hvis tilhengeren bare har to aksler, så vil det være den neste vekt på skalaen billett. Dette er vekten av den andre aksel. Hvis tilhengeren har tre aksler eller flere legger de foregående vekter sammen med den påfølgende vekt og trekke den totale fra brutto tilhengervekt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141310.html

Previous:
Next:

Trucks