Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan sette Snøkjettinger på en Semi Truck

Kjettinger er nødvendig på semi lastebiler i vintermånedene. De lover variere fra region til region avhengig av terrenget og mengden av årlige snøfall. Delstaten Colorado i det vestlige USA, for eksempel, krever lastebiler å bære kjettinger mellom visse highway Mile-markører fra 1 september til 31 mai. Hvis du blir tatt på denne strekningen i løpet av disse datoene uten kjettinger, kan du bli bøtelagt. Sikkerhet er den viktigste årsaken til kjettinger, som gir ekstra trekkraft i snø og på is. Du trenger
Vanntette hansker
Varm snø klær utstyrt med lys reflekterende stoff
seks single-dekk kjettinger med riktig dekkdimensjon, utstyrt med cams
Cam innstramming L-formet eller T-formet verktøy
Gummi bungees
Vis flere instruksjoner
en

Finn en utpekt kjede-up område for semi lastebiler. Aktiver bremsene på traktoren og tilhengeren. Ta på snø klær og hansker.
2

Trekk snø kjettinger ut av deres oppbevaringsboks. Dra og slipp en kjede i nærheten passasjersiden styrehjul, hver av de fire utenfor Drivaksel dekk, og en av de fire utenfor trailer dekk.
3

Heng hver kjedet over hvert dekk til være lenket med de stramme cams vender utover. Plasser kjedet slik at den er sentrert fra side til side og front til bak på dekket. Brette den første cross-kjeden på fremovervendt siden av hvert dekk i mellomrommet mellom dekket og veien.
4

Løsne bremsene på traktoren og tilhengeren. Kjøre bilen frem til hjulene har kjørt over kjedene nok for kjedene å komme ut på den andre siden av dekket. Ikke kjør for langt eller kjettinger på toppen av dekket vil falle av.
5

unbuckle alle cams. Hekt innsiden kroker sammen først og deretter utenfor de. Få så mye slakk ut av kjeden som mulig ved å prøve å få krokene inn i de trangeste lenker.
6

Sett L eller T-formet cam stramme verktøy i hver cam og sving verktøyet til cam strammer ned. Kontroller hvert dekk kjede til alle cams er skjerpet.
7

Kjør bilen frem 100 meter og deretter komme seg ut og angre alle cams. Ta slakk ut av samlede kjeden ved re-hekte den viktigste Kjettingen kroker på innsiden og utsiden av dekket. Stram hver av kammene til slitebanen krysset kjedene er innrykk gummi slitebanen på dekket.
8

Fest gummistrikk kroker til alle løse kjettingløkkene. Fest bungee kroker tilbake til kjeden sirkle ytre sidevegg av dekket. Løse koblinger kan medføre skade på bilen. Kjøre flere miles, og deretter komme seg ut og sjekke kjedene igjen for å løsne. Trekk til ved behov.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141308.html

Previous:
Next:

Trucks