Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan erstatte frontlykter på en 2001 Ford F-250

The 2001 Ford F-250 er en full-size pickup truck med en stor V8-motor. Lastebilen har to sett med frontlykter med to pærer i hver frontlys. En lyspære er for nærlys og en er for høy fjernlys. Når du kjøper skifte av lyspærer vil det være en pære per pakke. Som i 2010, kostet pærene ca 10 dollar. Ingen spesielle verktøy er nødvendig for å utføre denne oppgaven. Utskifting av lyspæren vil ta mindre enn fem minutter. Du trenger
3/5-inch pipenøkkel
Replacement lyspære
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret og bruke boksen fastnøkkel til å løsne festemutteren som fester positive batterikabelen til batteriet. Ta ut batteriet kabelen fra batteriet for å unngå elektrisk støt.
2

Ta av dekselet på baksiden av frontlys boliger ved hjelp av hånden din. Trekket vil være en grå, gummipakning med små tappene på sin topp og bunn. Dra på fanene og dekselet løsner.
3

Fjern ledningsnett fra baksiden av hver lyspære du skal bytte ut ved å trekke med hånden. Fjern hvert holdeklipsen fra rundt bunnen av lyspæren ved å komprimere klippet bruke hendene, og trekke klemmen av basen av lyspæren.
4

Trekk frontlys fra huset og sett det med den nye pæren. Erstatte klemmene og ledningsnett. Sett på dekselet på baksiden av lyset.
5

Koble batterikabelen til den positive kontakten og stram beholde mutteren med fastnøkkel. Lukk panseret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141303.html

Previous:
Next:

Trucks