Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Sportz Truck Telt II Instruksjoner

Lastebil sengs telt har flere fordeler fremfor tradisjonelle telt. Den Sportz Truck Tent II passer i en liten duffle bag for enkel transport og inkluderer en skygge markise. Lastebil telt eliminere behovet for et tørt område som er plant for å sove komfort på bakken. En person kan sette opp en lastebil telt i sengen på hvilket som helst sted at lastebilen kan reise. Du trenger
Gummiklubbe
Vis flere instruksjoner
en

Åpne lastebil bakluken slik at bakluken er horisontalt til bakken.
2 < p> Lay teltet inne i lastebilen seng med døren vendt mot bakluken. Brett ut teltet inn i lastebilen seng. Telt-sidene vil overlappe lasteplanet.
3

Hook tre fester stroppene på høyre side av lastebilen sengen. Krok en på forsiden og bak på truckens karosseri og sentrum stroppen til hjulet godt. Gjenta denne prosessen for de tre venstre side sikring stropper.
4

Skyv den mannlige delen av høyre bakre feste stroppen bak støtfangeren. Skyv den mannlige enden av stroppen inn i kvinnens ende over bakluken. Det hører et klikk når stroppen er sikker. Gjenta denne prosessen for sentrum og venstre bakre stropp installasjon.
5

Sett en grå stang inn i teltet ermet på høyre side av lastebilen fra lastebilen bak. Skyv pol gjennom hylsen til åpningen i midten; tre den gjennom hylsen direkte foran den til å skyve stangen i sin helhet i hylsen mot lastebilen førerhuset. Gjenta denne prosessen for de resterende tre grå stolper foran, venstre og bak teltet.
6

Åpne døren til sitt telt og bære den svarte stangen inne i teltet. Plasser hver ende av den svarte polet i ermet. Skyv stangen inn i midten av teltet og pakk borrelås rundt det å fiksere.
7

Rull ut markisen og trekk den til baksiden av bakluken. Sett det punktet av de to fortelt polene gjennom en malje i hver side. Vikle ledetau rundt spissen av hver pol stikker ut gjennom maljen på toppen.
8

Place hver av de to tapper på den andre enden av ledetau på bakken og pund ned med en gummihammer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141300.html

Previous:
Next:

Trucks