Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Gjør det Truck Bed Lining Yourself

Gjør-det-selv lastebil seng fôr er et levedyktig alternativ til pre-cut og installert plast, glassfiber eller andre sammensatte typer bed liners. Gjør-det-selv-programmer vil spare både kostnadene for profesjonell installasjon og bryet med å ta din lastebil til et servicesenter og måtte vente til jobben er gjort. Du kan bruke denne væsken truck bed fôr med lett tilgjengelige malerverktøy, og det vil beskytte lastebilen seng og bakluke fra vær og bruk slitasje. Disse produktene er tilgjengelig på auto forsyne butikker, jernvareforretninger og på nettet. Du trenger
Bucket
Dish såpe vann
Ferskvann kilde
slipende eller skrapemerker pad, eventuelt
Paint rull og pensel, eventuelt
Maskeringstape, hvis det er aktuelt
Truck bed liner kit
Vis flere instruksjoner
en

Fyll en bøtte med såpevann skvip mix, og grundig vask ut av sengen på lastebilen. Skyll det fullstendig med en ferskvannskilde. La det tørke.
2

Scuff seng av lastebilen din ved hjelp av en slipende pad eller en skrapemerker pad. De fleste gjør-det-selv-seng fôr kits vil inneholde disse elementene, men hvis ikke, kan de bli funnet på noe maskinvare eller automotive butikken. Skrapemerker hele sengen så den flytende liner kan ta på og holde seg til metall seng.
3

Tape av eventuelle områder rundt sengen som du ikke ønsker å utilsiktet dekke med fôr væske. Dekke lysarmaturer, låser, låser og hengsler med maskeringstape.
4

Åpne kan av sengen liner og rull liner væske på sengen akkurat som du skal male en vegg. Bruk en pensel til å male vanskelige å nå områder, og fullstendig dekke sengen og bakluken.
5

La det tørke i flere timer før du kjører eller plassere noe på sengen.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141293.html

Previous:
Next:

Trucks