Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan erstatte en Dodge RAM Tail Light Bulb

Skifte pære er en rutinemessig automotive vedlikehold oppgave. Hver bilens brukerhåndboken inneholder en liste over pære tall og farger som trengs for å erstatte alle lys i bilen, og Dodge RAM er intet unntak. Som et eksempel, er utskifting pære oppføringen for 1995 Dodge RAM trykt i avsnittet Vedlikehold av håndboken på sidene 193 og 194. Erstatte en utbrent halen lampe krever ett enkelt håndverktøy. Du trenger
Philips skrutrekker
Clear kile basen erstatning automotive lampe, nummer 3157
Vis flere instruksjoner
en

Åpen og senk bakluken. På hver side av den vertikale indre kanten av bakluken ramme, vil du finne to Phillips skruene.
2

Fjern skruene, holder halen lampe forsamlingen på plass. Sett skruene til side og være forsiktig så du ikke mister dem.
3

Grab halen lampe forsamlingen med begge hender. Trekk den bort fra bilens karosseri med en hard rask skyvekraft. På baksiden av forsamlingen, vil du finne to screw-in lampe stikkontakter.
4

Vri den øverste kontakten 1/4 omdreining mot urviseren og trekk kontakten bort fra halen lampe forsamlingen. Den øverste lyset er halen lyspære.
5

Trekk den gamle lyspæren rett ut av kontakten, og trykk den klart erstatning 3157 pære i lampen socket. Som en rask sjekk, slå på bilens lys og visuelt kontrollere at den nye pæren lyser.
6

Sett lampesokkelen tilbake i hullet som du fjernet det. Roter socket 1/4 omdreining med urviseren for å låse den tilbake inn i halen lampe forsamlingen.
7

Bruk begge hender, trykk på halen lampe forsamlingen tilbake på plass.
8

Linje opp halen lampe forsamlingen med skruehullene på kanten av bakluken.
9

Bruke skrutrekker og installer de to Phillips skruene du fjernet tidligere. Stram dem godt, men ikke over-stramme dem, eller du kan stripe ut plast tråder i halen lampe forsamlingen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141290.html

Previous:
Next:

Trucks