Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Illinois Vei Station Krav til Boks Lastebil

En boks lastebil, en lastebil med en cuboid-formet lasterommet, er underlagt de samme krav til Illinois veie stasjoner som de fleste andre store kjøretøyer. Det vil si, det må ikke overstige vekt grenser som er satt for å beskytte sikkerheten til andre reisende, og for å bevare kvaliteten på veiene. Enhver lastebil som veier mer enn åtte tonn er nødvendig for å stoppe på en veie stasjon for inspeksjon. Aksel Vekt

aksellast er den maksimale vekten som en lastebilens aksler bør bære. Ifølge Illinois Vehicle Code, bør ingen lastebil bære mer enn 20.000 pounds på en enkelt aksel eller 34,000 pounds på en tandem aksel. For biler med flere aksler, gir staten en formel for å bestemme den maksimalt tillatte totalvekt. Vekt må ikke overstige 500 ganger summen av de følgende tre betingelser: avstanden mellom akslene delt på en minus antall aksler, 12 ganger antall aksler, og antallet 36. For biler med fem aksler eller mer, må vekten ikke overstige 80,000 pounds.
Vekt Brudd

førere av lastebiler over maksimumsvekter er bøtelagt etter hvor mye de overstiger vekt. Dersom kjøretøyet er mindre enn 2000 pounds overvekt, for eksempel, er den fine $ 100. Fin beløpene overstiger gradvis derfra. For brudd over 5000 pounds, koste de første 5000 pounds sjåføren $ 1500, og en ekstra $ 150 er belastet for hvert påfølgende 500 pounds av overflødig.
Annen Vei Station Bekymringer

Inspektører på en veie stasjon også kontrollere at lasten er rask sikret. For en boks lastebil, kan dette bety sjekke bakdøren av lasterommet å sørge for at den ikke rikke seg lett fra lukket posisjon. Inspektører også sjekke førerkort, forsikring, legitimasjon og skatte-ID-kode.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141280.html

Previous:
Next:

Trucks