Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

MVA Forskrift om Flytte en Trailer i Maryland

Maryland Vehicle Association (MVA) Forskriften gjelder for alle former for biler - inkludert bobiler og tilhengere. Regler for å flytte en trailer i Maryland varierer avhengig av type trailer du eier, men de fleste tilhengere er omfattet av tårnet primære forsikring. Uavhengig av merke og funksjon, krever MVA nesten alle trailere å ha en firmaattest å overføre den på offentlig vei. Kontor Tilhengere og Mobile Homes
Office-tilhengere trenger ikke å være tittelen.

Ifølge MVA nettsted, kontor tilhengere og bobiler over 35 meter i lengde ikke er beheftet med vanlige motorkjøretøy reglene for inspeksjon eller registrering. Likevel er det foreslått at de skal tittelen. Selv om MVA ikke krever en avgiftsdirektoratet skatt når levere en tittel, må betaling skje i form av en stat detaljomsetningen skatt. Denne må betales før du mottar en tittel. For å søke etter en tittel eller for å be om ytterligere informasjon, ta kontakt med Maryland comptroller kontor ved State Sales Tax Division.

Maryland State Sales Tax Division & Fylkesrevisjonen

11510 Georgia Ave.
< p> Wheaton, MD 20902

301-949-0280

comp.state.md.us
Reise og hjemmelaget trailere
Registrering en hjemmelaget trailer er enkel.

Reise trailere inkluderer alle varianter av idrett tilhengere (båt, camping eller telt) og er regulert av de samme motorkjøretøy regler som personbiler. I henhold til MVA, må reise tilhengere være tittelen, og de må gjennomgå inspeksjon om de blir registrert. Hjemmelaget trailere lett kan tittelen og registrert ved å sende inn en elektronisk søknad og levere to bilder som viser alle vinkler og kanter på tilhengeren.

Frakt Tilhengere
Frakt tilhengere må ha selvstendig forsikring.

Frakt trailer eiere er pålagt å følge samme tittel og registrering lover som passasjer bileiere. Ifølge MVA, må frakt og semi-frakt tilhengere dekkes av motorvogn ansvarsforsikring, uavhengig av trekkvognen politikk. Hvis en frakt trailer er forvandlet til et kontor trailer, må gjeldende statlige detaljhandel skatt bli utbetalt dersom eieren ønsker å tittelen den nye kjøretøy konvertering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141277.html

Previous:
Next:

Trucks