Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan forberede en sport spore for Towing

Ulike typer kjøretøy brukes til ulike oppgaver. For eksempel er sport spore en lastebil som tilbys av Ford som kan brukes til å frakte hundrevis av pounds av last. Den kan også brukes for å taue hengere. Før du kan bruke din Ford Sport Trac for tauing tilhengere, må du nok forberede for denne oppgaven. Dette vil bidra til å beskytte Sport Trac, slik at du kan fortsette å bruke den for haling og tauing behov. Du trenger
Safety kjedene
Vis flere instruksjoner
en

Bestem vekt på ca hva du har tenkt å taue. Din Sport Trac er laget for å trekke opptil 7,160 pounds.
2

Finn ut om du trenger å installere et ekstra bremsesystem. Ford anbefaler at et ekstra system installeres av en autorisert elektriker hvis du er sleping mer enn 1500 pounds. Din Sport Trac burde ha elektronisk styrt bremser og surge bremser for ekstra sikkerhet.
3

Fest din sikkerhet kjedene til rammen montert stikk av ditt Sport Trac før tauing.

4

Fjern all annen last fra Sport Trac før tauing. Pass på at ingen ekstra vekt legges til bilen for å unngå unødvendig stress.
5

Kontroller dekktrykket av Sport Trac før tauing en tung belastning. Hvis det er for mye trykk i dekkene, vil de slites ut raskere. Ikke nok trykk kan føre til at du faktisk miste kontrollen over din Sport Trac mens tauing.
6

Hold en full-størrelse reservehjul i Sport din Trac mens tauing. Ikke forsøk å taue på midlertidig dekk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141274.html

Previous:
Next:

Trucks