Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan bygge en tre Pick Up Truck Rack

Pickup lastebil eiere som ønsker å legge en lastebil rack sine kjøretøy kan velge å bygge en tre lastebil stativ som passer deres behov og spare penger. Konstruer lastebil racket billig, lett gran trelast å sikre at det legger ikke mye ekstra vekt til lastebilen. Hvis ikke tilgjengelig som trelast, strøk det ferdige produktet med vann sealer eller utvendig karakter lakk for å beskytte den mot elementene. Du trenger
Målebånd
Pencil
2-by-4-av-96-tommers gran (9) selg Electric gjæringssag
rettholt
Drill
3 /16-tommers borekrone
3-tommers hylseskruene (35)
Ratchet
Socket
3-tommers øyebolter, fire
en stykke 48-by-96-by-3 /4-tommers behandlet kryssfiner
Sirkelsag
Philips hode skrue tips
en 1/4-tommers epoxy-belagt dekk skruer, 10
Vis flere Instruksjoner
1

Mål fra toppen av bunnen av sengen til den over førerhuset og tilsett 12-inches. Skjær fire to-by-4s til denne lengden med elektrisk gjæringssag. Merke disse som de vertikale stykker. Deretter måler du avstanden mellom toppen av sengen bak førerhuset og innsiden av bakluken.
2

Cut to 2-av-4s til denne lengden og merk dem som sokkelen støtter. Trekk fra 3-inches fra måling og kutte to to-by-4s til denne lengden. Merke dem som sidepieces.
3

Ta måling mellom sidene av sengen, trekke fra 10-inches og kutte to to-by-4s til denne lengden. Merke dem som hylle tverrforbindelser. Legg 12-inches til bredden på sengen og kutte to 2-av-4s til denne lengden. Merke dem som topper.
4

Place de vertikale brikkene på arbeidsbordet slik at en 3 1/2-inch side vender opp og merke den ene enden som den øverste. Lag et merke 3/4-inch fra den ene langsiden nær toppen, skyver tape ned og foreta en ny mark på 3/4-inch. Sette en linjal på merkene og trekke en 12-tommers linje fra toppen.
5

Lag merker på linjene på 8, 8 3/4 og 10 3/4-inches fra toppen. Bor 3/16-inch pilothull gjennom trelast på 8 3/4 og 10 3/4-inch merker. Stå de vertikale stykker på en 1/2-inch kanten nærmest pilothull. Legg de sidepieces på en 3 1/2-inch side og sette en 1 1/2-inch kant på 8-tommers mark på de vertikale stykker. Sikre dem gjennom pilothull med hylseskruene.
6

Lay ristholderen brikkene på arbeidsbord med en 3 1/2-inch vendt opp og lager merker fra begge ender på 3/4 og 2 1/4-inches. Plasser rammer firkanten på merkene og trekke linjer på tvers av de to delene. Gjør merker på linjer som er 3/4-inch fra langsidene og bore pilothull som før.
7

Sett en vertikal stykke under hver ende av sokkelen støtte brikker. Juster ristholderen stykker slik at de er 12-inches fra bunnen av de vertikale deler, og selv med den ene langsiden. Fest dem med hylseskruene.
8

Fest sokkelen tverrforbindelser til sokkelen støtte stykker med hylseskruene. Sentrer 3 1/2-inch side av toppene på toppene av de vertikale stykker. Juster dem slik at de topper henge 6-inches over vertikale stykker. Bor små hull som før, og fest dem med hylseskruene.
9

Installer Bærekrokene på endene av topper. Klipp et stykke kryssfiner til å passe på sokkelen støtter med en sirkelsag. Fest den med dekk skruer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141265.html

Previous:
Next:

Trucks