Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan sette en Tarp På Flatbed Masse

For å sette tarps på en flat belastningen krever den fysiske evnen til å løfte og håndtere tarps som veier 50 til 100 pounds. Det krever klatring på uregelmessig last og riktig å plassere feste ledninger. Mange avsendere krever lasten på trailere som skal dekkes med tarps uavhengig av været. Feil plassering av tarps kan føre til presenning og skader på lasten. Noen kunder som mottar en forsendelse av gods som er dårlig dekket med tarps forårsaker skade på lasten vil nekte mottak av forsendelsen, slik at lastebiltransport selskapet ansvarlig for de skadede varer. Du trenger:
To-, fire-, ender seks-og åtte-fots tarps
100 gummi sikrende ledninger med kroker på både
Vis flere instruksjoner
1 < p> Place en presenning på toppen av lasten i bakkant av tilhengeren. Rull ut presenningen mot fronten av tilhengeren ned midtlinjen til presenningen er helt utrullet. Brett ut presenning og la det jevnt falle over begge sider av tilhengeren. La den bakre klaff av presenningen falle ned over baksiden av lasten på baksiden. Trekk de bakre sidefliker av presenning over den bakre klaffen mot hverandre og koble dem sammen ved hjelp av gummi-sikrende ledninger. Hekt gummi sikrende ledninger til stål ringer sydd på presenning.
2

Place annen presenning på toppen av lasten på forsiden av tilhengeren. Rull ut presenning mot baksiden av tilhengeren og over toppen av den tidligere plassert presenning. Brett ut presenning og la det jevnt falle over begge sider av tilhengeren. Trekk de fremre sidefliker av presenningen over forsiden av lasten og koble dem sammen med gummi-sikrende ledninger. La frontklaffen av presenning falle ned over foran de to front side flaps.
3

Roll opp all overflødig presenning hengende under nivået av tilhengeren seng og krok gummi sikrende ledninger fra hver stålring sydd til presenning og ned til sikringen kroker sveiset til tilhengeren. Gjenta denne prosessen til tarps er festet på begge sider av tilhengeren. Trekk ut alle rynker i presenning og bruke gummi sikrende ledninger i hver ledig stål ring sydd til presenning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141236.html

Previous:
Next:

Trucks