Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Spesifikasjoner for en Water Truck

Vann lastebiler kan være samlebåndet masseprodusert eller skreddersydde for å passe eksakte spesifikasjoner. De er satt på heavy duty chassis med enkel eller dobbel bakaksel. Beholderne er laget av en rekke materialer. Tanks

Tanker for vann lastebiler er oval- eller firkantet og kommer i standard kapasitet på 9000 til mer enn 10.000 liter , avhengig av juridiske restriksjoner . De er laget av polyetylen, glassfiber eller stål . De inneholder langsgående og latitudinal klaffer med kum tilgangspunkter. Ikke- gjennomsiktige tanker har plast tube nivåindikatorene. Tankene er montert på stål delrammer .
Fylling

vanntanker har galvanisert stål filler rør montert på nearside av lastebilen for å hindre back- flow problemer . Røret frakter vann gjennom en cam lock koblingssystem montert over bakkenivå og leverer det gjennom en luftspalte og inn i en stål trakt montert på toppen av tanken.
Pumps

sentrifugalkraften vannpumper suge vannet gjennom en manifold designet for å passe standpipes eller for å trekke vann direkte fra elver eller bekker . De produserer 100 massestrøm av hodetrykk å levere 2500 liter vann per minutt . Pumpene er drevet av en hot -shift engasjement , elektronisk aktivert kraftuttak montert på lastebilens overføring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141235.html

Previous:
Next:

Trucks