Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Sett på lastebil bakluke Stickers

Hvis du er en fan av tilpasning når det kommer til lastebilen din, bør du vurdere å sette et klistremerke, eller "merket", på bakluken på lastebilen. I motsetning til baksiden av en vanlig sedan, er bakluken en bred, mellomrom, uforstyrret av tilstedeværelsen av en koffert. Dette betyr at du kan klapse en fancy klistremerke på at mellomrom uten frykt for tetting stammen stengt. Vær forsiktig når du installerer klistremerke, skjønt, eller du kan ende opp med en lite attraktiv masse klissete papir på baksiden av lastebilen i stedet for en stilig klistremerke. Du trenger
Målebånd
Soap
Vann
Cloth
Sticker
Tape
saks
Vis flere instruksjoner
1

Velg en dag å installere klistremerke som er over 50 grader Fahrenheit, men under 90 grader Fahrenheit. Alle temperaturer mellom disse to er den ideelle temperaturen for å installere klistremerke
2

Mål lengden og bredden på bakluken for å bestemme størrelsen på klistremerke som du kan bruke -. Du ønsker et klistremerke å passe godt på lastebilens bakluke, uten hengende på toppen, nederst eller på sidene.
3

Vask bakluken, med såpe og vann. Når den tørker, tørke ned bakluken med en lofri klut, før du fjerner all skitt og polsk.
4

Hold etiketten på baksiden av bakluke, med tykk selvklebende bakside berøre bakluken. Hvis du legger klistremerker til hevet skrift på bakluken, linje klistremerkene opp med bokstaver. Hvis du legger klistremerket til en glatt bakluke, plasserer klistremerke hvor du vil, så lenge det ikke henger over kanten av bakluken.
5

Fest en tape-bit ned til sentrum av klistremerket (dette skaper en hengsel, slik at du kan arbeide med begge sider av klistremerke separat). Løft den ene siden av klistremerket til du kommer til tape-bit, så skrelle den selvklebende bakside fra klistremerke. Unngå å berøre den selvklebende siden på alle kostnader, eller du vil senke kvaliteten på klistremerket.
6

Skjær bort frittliggende selvklebende bakside fra den første siden av klistremerket. Trykk ned på klistremerket å feste den til bakluken, som starter i sentrum og flytte utover (du kan bruke hånden eller en rett kant for å glatte ut klistremerke). Bevege seg sakte, for å unngå rynker og luftbobler.
7

Trekk av vertikal stripe av tape og løft den andre siden av klistremerket. Slutte å dra før du tilfeldigvis koble en hvilken som helst del av klistremerke som du allerede fast til bakluken. Skrelle av selvklebende bakside på denne siden av klistremerket og hold den klebrige delen værs.
8

Trykk ned på klistremerket fra sentrum og flytte utover, glatter den når du nærmer deg slutten. Bruk hånden eller en rett kant for å hindre bobler eller rynker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141233.html

Previous:
Next:

Trucks