Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan sikre en Steel Coil på en Flatbed Trailer

Steel spoler kan veie titusenvis av pounds og så sikre disse lastene i henhold til standarder fastsatt av Department of Transportation bør være en driverne først prioritet. Ifølge en reportasje gjort av WXIN-TV og FOX59, sa Indiana State Police at "en stål spiral ikke var riktig bundet ned når den falt fra en lastebil og drepte tre personer og skadet en ung jente på en sørlige Indiana motorveien. Trooper Bill Flick sier semi-trailer ble haling stålspiraler ... når det rundet en sving og en nesten 44 000-kilos spole løsnet fra trailer og knuste biler. " Du trenger
stål spiral bunkere eller ørepropper
Steel kjeder med en lastekapasitet større enn vekten av spolen.
Vis flere instruksjoner
Loading The Steel Coil Trygt

en

Plasser to stål spiral bunkere eller ørepropper jevnt sentrert forfra og bakover og fra side til side på tilhengeren. Plasser stål spiral med sin øye vendt tvers på flatbed trailer. Kast to kjeder over eller gjennom hver ende av spolen holderen eller bunker og hekte endene av kjettingen til rekkverk på hver side av tilhengeren. Fest fire kjeden permer, to per kjede, på hver side av bunkeren eller holderen og skru dem ned med en kjede bindemiddel lirke bar.
2

Forklar til spolen lift operatør hvor og hvordan du vil at spiral plasseres på flatbed trailer. Direkte heisen operatør mens spolen blir senket ned i holderen eller bunker tidligere plassert på tilhengeren.
3

Be spolen lift operatøren å flytte spolen hvis det ikke er helt midt på tilhengeren fra foran til bak. La spolen å være helt senkes ned på glassplaten før du prøver å feste spolen til sengen.
Feste Steel Coil til Flatbed
4

Hook slutten kroken av en kjede til den Gelender av tilhengeren, å begrense bevegelse fremover, og kaste hele lengden av kjettingen gjennom øyet på spolen. Hekt den andre kroken enden av kjeden til sjøreling av tilhengeren også begrense bevegelse fremover.
5

Hook slutten krok av en kjede til sjøreling av tilhengeren, begrense bakover bevegelse, og kaste hele lengden av kjettingen gjennom øyet på spolen. Hekt den andre kroken enden av kjeden til sjøreling av tilhengeren også begrense bakover bevegelse.
6

Plasser stål kjede permer på hver side av alle fire kjeder og binde dem ned. Dersom den totale coil vekt er mer enn den maksimale belastning grense av de to kjedene til sammen, legger kjettinger på denne måten inntil styrken på de kombinerte kjedene er lik et tall som er større enn vekten av spolen. Alternere kjedene å stadig trekke mot hverandre for å hindre bakover og forover bevegelse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141227.html

Previous:
Next:

Trucks