Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan sikre Steel Masse på en Flatbed

Ifølge Commercial Vehicle Safety Alliance, er sikkerheten for belastninger på biler en sak av offentlig sikkerhet, og derfor gjenstand for statlig regulering og en kropp av praksis i bransjen. Det er føderale lover som regulerer sikring av stål til flat. Forskriften ble satt på plass for å beskytte både kommersielle drivere og andre bilister, samt å beskytte stål frakt fra sivile tap. Sikkerhet bør alltid ha forrang når du sikrer en stål last til en flatbed trailer. Du trenger
Vektindikator
Kalkulator
Gaffeltruck med maksimal lastekapasitet
Load spotter
Wood stenging (treplater hvorpå lasten er plassert)
Steel kjeder (20 - fotlengde, 5000-kilos belastning grense)
Steel kjeden permer
Chain bindemiddel brekkjern
Vis mer Instruksjoner
beregning av hvor mange Chains å bruke for å sikre Load
1.

divideres vekten av stålet som skal lastes på hengeren ved 5000. Hvis belastningen på stålet er 48,000 pounds, deretter svaret blir 9,6. Dette nummer refererer til mengden av kjede nødvendig, med en 5000-pund bærende vurdering, å lovlig feste stål til tilhengeren. Ti kjedene ville være det faktiske beløpet av kjeder som trengs.
2

Inspiser stål for riktig bundling før den er lastet på hengeren. Be avsenderen å sikre stål bunter med stålbånd, hvis mulig. Søk etter biter av stål som er ulike former eller størrelser og be om disse skal lastes sist.
3

Bestem hvor mange ekstra kjedene vil være nødvendig for å sikre de ulike delene av stål og skaffe dem , hvis det er nødvendig.
Forbereder traileren for The Last Of Steel
4

Lay tre stenging langs bredden av tilhengeren på noe punkt der stål vil bli lastet.

5

Inspiser trailer for skader eller mangler gulvbord eller strukturelle rammen skade. Ikke legg skadede tilhengere.
6

Parker bilen skal lastes i lasting sonen av shipping verftet. Ta på hansker, stål-toed støvler, vernebriller og en hjelm.
Dirigere Loading å sikre optimal sikkerhet
7

Stand på baksiden av tilhengeren og dirigere gaffeltruck operatør å sentrere lasten jevnt på begge sider av midtlinjen av tilhengeren.
8

gå til begge sider av tilhengeren og let ned på sidene for å sikre at lasten er firkantet og ikke overhengende.
9

Walk til siden av hengeren motsatt gaffeltruck og inspisere lasten i for-hold til midten av tilhengeren. Instruere gaffeltruck operatøren å justere posisjonen slik at det er direkte sentrum fra foran til bak.
Sikring The Steel To The Flatbed
10

Kast en kjede over lasten av stål hvert fem meter. Hook begge ender av kjeden til siden rekkverk på hver side av tilhengeren. Trekk slakken ut av kjedene vekselvis på hver side av tilhengeren. Trekk slakk i den første kjeden mot førersiden av tilhengeren, den andre kjeden til passasjerens side, og så videre mot baksiden av tilhengeren.
11

Hook stål kjede permer på begge sider av hver kjede på hver sin side av tilhengeren. Hvis det er 10 kjeder, så det bør være 20 permer. Inspiser stål under kjedene å sikre at hver brikke er i direkte kontakt med en annen brikke. Hvis det er mellomrom mellom brikkene kjedene vil løsne under overføring. Instruere truckfører til baken stykker sammen med gaflene om nødvendig. Plasser tre stenging under kjeder som ikke er i stand til å kontakte små eller gratis biter av stål i hele lasten.
12

Vinsj alle stål permer ned med en kjede bindemiddel lirke bar, inching sidene av kjeden med slakk. Vinsj alle motstridende kjeden permer. Inspisere lasten for eventuelle andre løse biter av stål og legge til en annen kjede hvis det er nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141226.html

Previous:
Next:

Trucks