Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan installerer jeg en ny Stereo i en 1989 Ford Ranger?

De fleste biler laget før midten av 1990-tallet kom med et stereoanlegg som inkluderte en kassett-spiller, eller bare en radio. En aksje 1989 Ford Ranger er et godt eksempel, kommer med en kassettspiller radio system. Ofte, over tid, vil en tape-spiller slutter å virke, eller kanskje du bare ønsker å installere en CD-spiller eller bedre system i lastebilen. Uansett årsak, kan du installere en ny stereo i 1989 Ranger. Du trenger
Phillips skrutrekker
Metal klær hengeren
Wire sele adapter for 1989 Ranger
Replacement stereo
Vis flere instruksjoner
en

Fjern skruene på ansiktet rundt stereo ved hjelp av Phillips skrutrekker. Sett skruene på et trygt og ut av veien. Trekk forsiktig i ansiktet til den løsner.
2

Tvinn ledning henger til du har to rette sider, formet som en "U." Skyv hver ende av hengeren inn i de to rektangulære klaffene på hver side av stereo inntil den skyver klaffene tilbake og klikk. Trekk forsiktig ut stereo, og dra forsiktig for å også fjerne ledningsnett fra baksiden. Koble den sorte antenne ledningen. Sett stereo til side.
3

Fest ledningsnett adapteren i den ene enden av den gamle selen og inn på baksiden av den nye stereo. Sett den svarte antenne ledningen inn i det runde hullet i ryggen. Trykk forsiktig ny stereo til stedet du fjernet den andre fra til det klikker på plass. Trykk på ansiktet tilbake på plass og skru inn skruene du fjernet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141210.html

Previous:
Next:

Trucks