Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan reparere en 1995 Chevy S10 bakspeilet

Å ha et knust bakspeilet er ikke bare forstyrrende, men farlig. Bildene bak deg er sprakk og forvrengt, noe som gjør det vanskelig å lage klare og trygge dommer på veien. Det er derfor det er lurt å erstatte en ødelagt bakspeilet i stedet for å forsøke å reparere den. Du kan kjøpe en erstatning speil for 1995 S10 på en auto-deler butikken eller Chevy forhandler og skal kjøre sikkert og komfortabelt på kort tid. Du trenger
Mini-Phillips skrutrekker Vis
Barberblad
tørr fille
maskeringstape
Replacement bakspeilet
bakspeilet lim
Flere Instruksjoner

en

Koble elektronikk ledningene går inn i speilet ved å dra forsiktig på undersiden av selen de er festet til. Fjern speilet basen ved å løsne de små skruene med Phillips skrutrekker. Trekk forsiktig hele basen av med fingrene og kjøre høvelen langs kanten mens du trekker. Skrap overflødig lim fra glasset ved hjelp av høvelen.
2

Place et stykke å tape på utsiden av frontruten glass på stedet av fjernet speilet som et referansepunkt. Tørk flekk av vedlegget ren og tørr med en fille og fjern den nye speil og selvklebende lim fra boksen.
3

Tørk av base for den nye speil ren med fille. Åpne selvklebende lim og plassere 6-10 dråper jevnt fordelt over overflaten av speilet basen. Trykk og hold speilet til stedet på frontruten der du plasserte maskeringstape. Hold den på plass i minst ett helt minutt. Holder det lenger kan hjelpe danne et sterkere bånd.
4

Fest skruene i bunnen og plugg den elektroniske ledningsnett tilbake igjen

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141203.html

Previous:
Next:

Trucks