Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

F150 Elektriske vindusheiser installeringsinstruksjonene

Skulle ønske du hadde elektriske vinduer i bilen din? Strøm vinduer er en luksus finnes i de fleste senere-modell lastebiler og biler som legger letthet og komfort til å justere vinduene i bilen. Installere ettermarkedet strøm vinduer på en Ford F150 krever en elektrisk vindu kit tilgjengelig fra en Ford-forhandler eller ettermarkedet auto-deler butikken. Installasjonen krever også noen mekanisk evne og en grunnleggende forståelse av bilen elektriske systemer. Du trenger selg Electric vindu kit
ledningskontakter, Elektrisk tape
Lodd
Permanent markør
Blue maskeringstape
1/4-tommers borekronen og drill
Hammer og små slag
Basic auto verktøysett som inneholder skrutrekkere, sperrehjul, stikkontakter
Vis mer Instruksjoner
Fjerne manuell Dør Hardware
en

Les bruksanvisningen som følger med elektrisk kraft vinduet kit grundig. Det er viktig å bli kjent med hele prosessen før du starter installeringen.
2

Fjern dørpanelene å få tilgang til innsiden av dørene. Ta dørhåndtak og vindu veiver før du fjerner paneler. Hvert panel er holdt på plass av flere klipp.
3

Marker dørhåndtaket justering bar med en permanent markør. Dette vil gjøre installere håndtaket lettere senere. Åpne klippet og fjerne stangen.
4

Fjern dampsperre og nøye sett den til side.
5

Fjern de manuelle vindu regulatorer fra dørene ved å rulle vinduet ned noen få inches slik at mutteren som holder kanalen til glass på linje med hullet ved siden av høyttaleren. Tape vinduet glass på plass med blå maskeringstape for å holde den fra giring.
6

Fjern de to nøtter, og bore ut alle fire nagler som holder regulatoren kroppen på plass, ved hjelp av en 1/4- tommers borekrone. Ream ut hullene slik at de er klar av eventuelle gjenværende nagler og fjerne den manuelle vindu regulator fra døren.
7

Trykk ned tappen på enden av kanalene med en hammer og dor for å gjøre plass for den nye maskinvaren til å gli inn i sporene.
Installere Strøm Maskinvare
8

Fest den nye elektriske vindu regulator til kanalene og bøye tappene ut igjen.

9

Fest den blå og svarte ledningene til motoren som per vindu-kit produsentens diagrammet.
10

Sett den nye forsamlingen inn døren i samme retning den gamle var og sette den på igjen med de samme nøtter fra Trinn 6 i kapittel 1.
11

Linje fire pigger opp der naglene var og bruke nøtter i settet for å sikre dem på plass.

12

Juster vindusglass opp med sporet og fest.
elektriske tilkoblinger
13

Bruk ledningsnettet i settet og mate den gjennom polstret hull i fronten på dørstolpen opp under dashbordet, unngå viktige elementer som brems og gass pedaler, og få tilgang til tenning ledninger på rattstammen.
14

Consult koblingsskjemaet for lastebilen før ledningene kobles til. Fest strømledningen til tenningen wire, noe som vil gi strøm til vinduene bare når de nøkkelen i tenningen posisjon, og feste jordledningen til chassis av lastebilen.
15

Utfør en test av de nye elektriske vindusheiser før du legger dampsperren, dørhåndtak og dørpaneler tilbake på plass.
16

Installer den nye kraften vinduet bryteren til døren panel i hullet der den gamle manuelle vindusreferanse ble plassert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141200.html

Previous:
Next:

Trucks