Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

The Best Compact Trucks

Selv når folk flest tenker på pickup lastebiler, tenker de på store, bensinslukende, og robuste lastebiler, det er en helt annen verden av kompakte lastebiler der ute som får mindre oppmerksomhet. Selv om mindre og ute av stand til å taue og bære store laster, kompakte lastebiler fortsatt har mange fordeler fremfor deres mye større fettere. Den største fordelen er å ha bedre drivstoff-effektivitet på grunn av sin mindre størrelse og vekt. For forbrukere kjøpe rundt, er det flere kompakte lastebiler der ute som kan dekke deres behov. Toyota Tacoma

US News rangering av 2010 kompakte pickup lastebil av året --- basert på en analyse av 62 anmeldelser og prøvekjøring --- Toyota Tacoma rangerer # 1. Trucken holder det øvre sted ikke bare på grunn av sin ytelse, men også på grunn av dens pålitelighet og sikkerhet målinger. Tacoma er ikke fremmed for å vinne priser, den vant JD Powers "beste mellomstore Pickup i Initial Quality", samt Truck Trend er "Best in Class Compact Pickup" av 2009. 2009 salg av Tacoma steg over 111 000, noe som gjør det til en bedre selger enn Ford Ranger, Nissan Frontier, og Dodge Dakota kombinert.
Nissan Frontier

Den kompakte lastebil som rangerer nr. 2 på listen over beste kompakte pickup lastebiler er Nissan Frontier. The Frontier skryte av utmerket på fortau, sørger for en jevn ride og godt designet interiør. Det er også kjent som en lastebil som har godt designede sikkerhetsfunksjoner. Ifølge Motor Trend, "Alt i alt, gjør Nissan Frontier sans for kompakte pickup kjøpere som er ute etter en liten trøst sammen med sin lastebil evne." The Frontier er også optioned som en rask ytelse, eller en off-road firehjulstrekk lastebil.
Dodge Dakota

Dodge Dakota rangerer tredje. The Dakota gir en mer robust alternativ, har en større tilgjengelig V-8 motor enn hva som er tilgjengelig i de fleste andre kompakte pickup lastebiler. Den ene merkbar forskjell er at Dakota kan variere opp til $ 5000 mer enn de fleste av sine konkurrenter. Selv om V8-motor versjon av lastebilen får ros, blir V6 ofte kritisert grunn til å være den minst effektive i sin klasse. Det er mange alternativer tilgjengelig på Dakota, inkludert utvidet og mannskap cab organer, samt ulike trim.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141190.html

Previous:
Next:

Trucks